ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ -ΔΙΠΛΟ ΦΟΝ: Στις 20 Φεβρουαρίου ακούει την ποινή του ο Χατζηξενοφώντος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ -ΔΙΠΛΟ ΦΟΝ: Στις 20 Φεβρουαρίου ακούει την ποινή του ο Χατζηξενοφώντος

Ο Χατζηξενοφώντος, απαλλάχθηκε στις 29 Ιαννουαρίου από τις κατηγορίες του φόνου εκ προμελέτης, αφού η κατηγορούσα αρχή δεν μπόρεσε να αποδείξει πως ο κατηγορούμενος γνώριζε ότι ο Λοϊζος Τζιωνής θα σκότωνε τα θύματα.

Κρίθηκε ένοχος για δύο ανθρωποκτονίες, αδίκημα το οποίο επίσης επισύρει ποινή φυλάκισης μέχρι και ισόβια. Επιπλέον, κρίθηκε ένοχος στις κατηγορίες της συνωμοσίας για διάπραξη κακουργήματος, της ληστείας, της νυχτερινής διάρρηξης κατοικίας, της απαγωγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό και της μεταφοράς επιθετικών όπλων.

 

Υπενθυμίζουμε πως, κατηγορούμενοι στην υπόθεση ήταν, επίσης, ο Λοΐζος Τζιωνής, ο ετεροθαλής αδελφός του, Λευτέρης Σολωμού και η πρώην συμβία του Τζιωνή, Σάρα Σιαμς.

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας επέβαλε ποινή δύο διαδοχικών ισοβίων στον Λοΐζο Τζιωνή, την άμεση ποινή φυλάκισης έξι χρόνων, χωρίς αναστολή, στον Λευτέρη Σολωμού και στη Σάρα Σιάμς την ποινή της άμεσης φυλάκισης τεσσάρων ετών, χωρίς αναστολή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top