Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται να ανεχτώ δικαστικές παρεμβάσεις στα διαδικαστικά ζητήματος του κόμματός μου»

Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται να ανεχτώ δικαστικές παρεμβάσεις στα διαδικαστικά ζητήματος του κόμματός μου»

Δεν θα αποδεχθεί την οποιαδήποτε απόφαση του Δικαστηρίου, ανάφερε ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μάρινος Σιζόπουλος, σχετικά με την προσφυγή του Ευρωβουλευτή, Δημήτρη Παπαδάκη στην δικαιοσύνη.

Μετά το πέρας της συνάντησης, με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Σιζόπουλος, επεσήμανε ότι «δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για τον Πρόεδρο του κόμματος να διαχειρίζεται τέτοια ζητήματα». Συνέχισε, λέγοντας πως για πέντε μήνες καταβλήθηκαν προσπάθειες προς τον κ. Παπαδάκη, για να τηρήσει  τις δεσμεύσεις του και ανάφερε πως «ο ίδιος οδήγησε τα πράγματα σε αυτό το σημείο».

Τόνισε επίσης, πως η ΕΔΕΚ, είναι ένα κόμμα συγκροτημένο που ακολουθεί συγκεκριμένες διαδικασίες και διερωτήθηκε πως «θα μπορούσε να παρευρεθεί στη συνεδρία του Πειθαρχικού με τον δικηγόρο του και να με εκθέσει. Γιατί δεν το έπραξε;»

Επιπλέον, ο κ. Σιζόπουλος ανάφερε πως «στόχος είναι η ΕΔΕΚ να είναι πιο καθαρή και ότι «όσο είμαι πρόεδρος δεν πρόκειται να ανεχτώ στοιχεία διαπλοκής και προώθησης προσωπικών συμφερόντων εις βάρος του κόμματος».

«Δεν πρόκειται να ανεχτώ δικαστικές παρεμβάσεις στα διαδικαστικά ζητήματος του κόμματός μου», τόνισε με αυστηρό ύφος ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα, αλλά «επιφυλακτική», δυναμική στο Κυπριακό διαπιστώνει ο Γκουτέρες - Εισηγείται ανανέωση εντολής ΟΥΝΦΙΚΥΠ​​​​​​ με ανησυχία για παραβιάσεις στη νεκρή ζώνη

Κυπριακό: Νέα, αλλά «επιφυλακτική», δυναμική στο Κυπριακό διαπιστώνει ο Γκουτέρες - Εισηγείται ανανέωση εντολής ΟΥΝΦΙΚΥΠ​​​​​​ με ανησυχία για παραβιάσεις στη νεκρή ζώνη

Την ανανέωση της αποστολής της ΟΥΝΦΙΚΥΠ για ακόμη 12 μήνες, έως τις 31 Ιανουαρίου 2027, εισηγείται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες στις Παρατηρήσεις του στην έκθεση για την ΟΥΝΦΙΚΥΠ, εκφράζοντας παράλληλα ανησυχία για «παραβιάσεις μετά την κατασκευή στρατιωτικών εγκαταστάσεων» εντός και πέριξ της νεκρής ζώνης, οι οποίες, όπως σημειώνει, «επιδιώκουν να μεταβάλουν μόνιμα το στρατιωτικό status quo», αλλά και για την κατάσταση στην περιφραγμένη περιοχή των Βαρωσίων.

BEST OF TOTHEMAONLINE