ΠΑΦΟΣ: Καταζητείται 59 χρόνος για πλαστογραφία - Ενοικίαζε σπίτι που δεν ήταν δικό του

ΠΑΦΟΣ: Καταζητείται 59 χρόνος για πλαστογραφία - Ενοικίαζε σπίτι που δεν ήταν δικό του

Υπόθεση πλαστογραφίας και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου από ένα πρόσωπο ότι ανέθεσε σε έναν 59χρονο, να ενοικιάσει για λογαριασμό του το διαμέρισμα του και να πάρει την ανάλογη προμήθεια.

Αντί αυτού και εν αγνοία του παραπονούμενου, σύμφωνα και με την καταγγελία, ο 59χρονος προχώρησε σε συμβόλαιο, πλαστογράφησε την υπογραφή του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος και στη συνέχεια προχώρησε στην είσπραξη των ενοικίων από τους ενοικιαστές που είχαν ενοικιάσει το διαμέρισμα.

Εναντίον του 59χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE