ΠΑΦΟΣ: Καταζητείται 59 χρόνος για πλαστογραφία - Ενοικίαζε σπίτι που δεν ήταν δικό του

ΠΑΦΟΣ: Καταζητείται 59 χρόνος για πλαστογραφία - Ενοικίαζε σπίτι που δεν ήταν δικό του

Υπόθεση πλαστογραφίας και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου από ένα πρόσωπο ότι ανέθεσε σε έναν 59χρονο, να ενοικιάσει για λογαριασμό του το διαμέρισμα του και να πάρει την ανάλογη προμήθεια.

Αντί αυτού και εν αγνοία του παραπονούμενου, σύμφωνα και με την καταγγελία, ο 59χρονος προχώρησε σε συμβόλαιο, πλαστογράφησε την υπογραφή του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος και στη συνέχεια προχώρησε στην είσπραξη των ενοικίων από τους ενοικιαστές που είχαν ενοικιάσει το διαμέρισμα.

Εναντίον του 59χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE