ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΑΣΙΑ –ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Ο 39χρονος φέρεται να πρόσφερε 10.000 στον παίκτη που απάντησε «ας κερδίσει ο καλύτερος»

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΑΣΙΑ –ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Ο 39χρονος φέρεται να πρόσφερε 10.000 στον παίκτη που απάντησε «ας κερδίσει ο καλύτερος»

Πλήρης επιβεβαίωση των πληροφοριών που μετέδωσε το ThemaOnline την Τρίτη (11/02) σε σχέση με την μαρτυρία που οδήγησε την Αστυνομία σε σύλληψη του πρόεδρου της Αγίας Νάπας Δημήτρη Μασιά και του διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου.

Του Ανδέα Χρίστου

Όπως ανέφερε μέλος της ανακριτικής ομάδας του ΤΑΕ Αρχηγείου που χειρίζεται την υπόθεση, ποδοσφαιριστής του Οθέλλου δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Μασιά στις 3 Φεβρουαρίου και διευθέτησαν συνάντηση.

Σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία, ο παίκτης αρνήθηκε λέγοντας στον Δημήτρη Μασιά «ας κερδίσει ο καλύτερος».
Τότε, ο Μασιάς φέρεται να του απάντησε ότι από τη στιγμή που αρνείται, θα επικοινωνήσει ο ίδιος με τον διαιτητή γα να καθορίσει το αποτέλεσμα υπέρ της Αγίας Νάπας.

Τις επόμενες ημέρες ο Μασιάς, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, επικοινώνησε και με άλλους παίκτες του Οθέλλου για να τους επηρεάσει. Ένας εξ αυτών, μάλιστα, έχει ως ατζέντη τον Μασιά.

Ο ανακριτής του ΤΑΕ Αρχηγείου εξεταζόμενος από δικηγόρο του ενός εκ των δυο υπόπτων ανέφερε ότι η μαρτυρία προέρχεται από τον πρόεδρο του Οθέλλου και λήφθηκε στις 9 Φεβρουαρίου. Πρόσθεσε, μετά από ερώτηση, ότι αυτή η μαρτυρία ενισχύεται από καταθέσεις άλλων προσώπων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE