ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Τελεσίγραφο Δικαστού για τους δυο υπόπτους

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Τελεσίγραφο Δικαστού για τους δυο υπόπτους

Θα πληρώσουν με… επιπλέον ημέρα κράτησης οι δυο ύποπτοι που συνελήφθησαν για χειραγώγηση αγώνα β΄ κατηγορίας, Δημήτρης Μασιάς και Ανδρέας Κωνσταντίνου.

Του Ανδρέα Χρίστου

Ο δικηγόρος του ενός εκ των δυο ζήτησε χρόνο να δει τον πελάτη του και έτσι η δικαστής ανέβαλε την έναρξη της διαδικασίας εξέτασης του αιτήματος της Αστυνομίας για προσωποκράτηση των υπόπτων, για τις 10:15.

Η δικαστής Δώνα Κωνσταντίνου ανέφερε πως αν οι ύποπτοι δεν εμφανιστούν μέχρι τις 10:15 όπως συμφωνήθηκε τότε θα παραμείνουν υπό κράτηση και την Τετάρτη (12/02). Έτσι, το αίτημα για προσωποκράτηση τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα θα μεταφερθεί για την Πέμπτη (13/02).

Αυτό σημαίνει ότι θα 'χρεωθούν' με άλλη μια ημέρα προσωποκράτησής τους.

Σε βάρος των Μασιά και Κωνσταντίνου διερευνώνται αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, χειραγώγηση ποδοσφαιρικού αγώνα, συνωμοσία για καταδολίευση και παραβάσεις που αφορούν τον Περί Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Νόμο.

Για τους υπόπτους υπήρχαν ανώνυμες καταγγελίες από ποδοσφαιριστές μέσω Red Button, μια τεχνολογία/εφαρμογή που εισήγαγε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών και επιτρέπει στους παίκτες να καταγγέλλουν ανώνυμα ενέργειες που έχουν να κάνουν με χειραγώγηση αγώνων.

Όπως γράψαμε και την Τρίτη (11/02), ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι την Αστυνομία απασχόλησε σοβαρά μαρτυρία που κάνει λόγο για συνάντηση μεταξύ δυο προσώπων, η οποία προηγήθηκε αγώνα του περασμένου Σαββατοκύριακου, αλλά και οπτικό υλικό από κλειστό κύκλωμα που επιβεβαιώνει το γεγονός.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top