ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΑΣΙΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Στις 09:28 ήρθε και ο διαιτητής –Μακριά από αδιάκριτα βλέμματα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΑΣΙΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Στις 09:28 ήρθε και ο διαιτητής –Μακριά από αδιάκριτα βλέμματα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αντίστροφη μέτρηση για τη διαδικασία στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, που θα κρίνει κατά πόσον αιτιολογείται η προσωποκράτηση του ατζέντη, πρόεδρου ομάδας και πρώην διαιτητή Δημήτρη Μασιά, καθώς και του διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου.

Του Ανδρέα Χρίστου

Η ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Αρχηγείου προτείνει την 8ήμερη προσωποκράτηση των δυο υπόπτων, οι οποίοι φέρονται σύμφωνα με μαρτυρίες να ενήργησαν με τέτοιο τρόπο ώστε να χειραγωγήσουν το αποτέλεσμα του αγώνα Οθέλλος – Αγία Νάπα το περασμένο Σάββατο (08/02).

Η μεταφορά των υπόπτων από την Αστυνομία έγινε με τέτοιο τρόπο ώστε οι συλληφθέντες να μείνουν μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Τα οχήματα εισήλθαν στις εγκαταστάσεις του δικαστηρίου με ταχύτητα.

Άφιξη Μασιά...

Σε βάρος των Μασιά και Κωνσταντίνου διερευνώνται αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, χειραγώγηση ποδοσφαιρικού αγώνα, συνωμοσία για καταδολίευση και παραβάσεις του Περί Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Νόμο.

Άφιξη διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου...

Να σημειωθεί ότι όπως έγινε γνωστό γύρω στις 09:45, η διαδικασία καθυστερεί να αρχίσει επειδή ένας εκ των δικηγόρων ζήτησε χρόνο για να δει τον πελάτη του.

Για τους υπόπτους υπήρχαν ανώνυμες καταγγελίες από ποδοσφαιριστές μέσω Red Button, μια τεχνολογία/εφαρμογή που εισήγαγε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών και επιτρέπει στους παίκτες να καταγγέλλουν ανώνυμα ενέργειες που έχουν να κάνουν με χειραγώγηση αγώνων.

Όπως γράψαμε και την Τρίτη (11/02), ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι την Αστυνομία απασχόλησε σοβαρά μαρτυρία που κάνει λόγο για συνάντηση μεταξύ δυο προσώπων, η οποία προηγήθηκε αγώνα του περασμένου Σαββατοκύριακου, αλλά και οπτικό υλικό από κλειστό κύκλωμα που επιβεβαιώνει το γεγονός.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα όσα έχει ενώπιόν της η Αστυνομία σε σχέση με την παρούσα υπόθεση, αφορούν το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος μεταξύ του Οθέλλου και της Αγίας Νάπας. Όπως είχαν καταγγείλει οι άνθρωποι του συλλόγου της Αθηαίνου, μετά την αποχώρηση του αρχιδιαιτητή της ΚΟΠ από την αναμέτρηση (72΄) λήφθηκαν αποφάσεις από τη διαιτησία που καταδίκασαν σε ήττα την ομάδα τους. Αρκεί να σημειώσουμε ότι από το 80΄ και μετά αποβλήθηκαν τρεις ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων (ανάμεσα τους οι δυο τερματοφύλακες), ενώ στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων υποδείχθηκε πέναλτι με το οποίο κρίθηκε και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης (0-1).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top