ΔΙΕΘΝΗ

Ύποπτα κρούσματα κορωναϊού σε σχολεία, ιατρεία και φυλακή στη νότια Αγγλία

Ύποπτα κρούσματα κορωναϊού σε σχολεία, ιατρεία και φυλακή στη νότια Αγγλία

Εννέα σχολεία στην κομητεία του Ανατολικού Σάσεξ στη νότια Αγγλία έχουν ανακοινώσει πως ορισμένοι από τους μαθητές τους ή τους εργαζόμενους εκεί βρίσκονται σε απομόνωση και έχουν υποβληθεί σε εξετάσεις ως πιθανοί φορείς του κορωναϊού.

Η κομητεία βρίσκεται σε εγρήγορση μετά από την επιβεβαίωση έξι κρουσμάτων στην περιοχή του Μπράιτον, τα οποία συνδέονται με τον 53χρονο κάτοικο Στιβ Γουόλς, που είχε προσβληθεί από τον ιό στη Σιγκαπούρη πριν τον μεταδώσει σε συνολικά άλλα 11 άτομα.

Την Τρίτη, εξάλλου, κλειστά έμειναν δύο γενικά ιατρεία στο Μπράιτον, τα οποία απολυμάνθηκαν και από σήμερα δέχονται ασθενείς. Το μέτρο ελήφθη καθώς δύο από τους ασθενείς στο Μπράιτον είναι γιατροί που εργάζονταν στα συγκεκριμένα ιατρικά κέντρα.

Εν τω μεταξύ, σε εξετάσεις για τον κορωναϊό έχουν υποβληθεί δύο κρατούμενοι στις φυλακές Μπούλινγκντον, κοντά στο Μπίστερ της νότιας Αγγλίας. Ένας εκ των δύο είχε πρόσφατα εκδοθεί στη Βρετανία από την Ταϊλάνδη όπου κρατείτο. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top