Παπαδάκης: Επικροτεί την παρέμβαση του Γενικού Εισαγγελέα

Παπαδάκης: Επικροτεί την παρέμβαση του Γενικού Εισαγγελέα

Με δημόσια παρέμβασή του ο διαγραφέντας Ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδάκης επικροτεί την παρέμβαση του Γενικού Εισαγγελέα περί της εξέτασης του αιτήματος για κατάθεση στοιχείων από τον Μαρίνο Σιζόπουλο.


Όπως χαρακτηριστικα δηλώνεται, «επικροτούμε την παρέμβαση του Γενικού Εισαγγελέα η οποία ακολούθησε μετά από την άρνηση του κ. Σιζόπουλου να δώσει τα στοιχεία στην αστυνομία και την απόφαση του την οποία ανακοίνωσε δημόσια, σημειώνοντας ότι εμείς επιδιώξαμε με επιστολές μας προς τον Γενικό Εισαγγελέα και τον αρχηγό της Αστυνομίας για να κληθεί να καταθέσει».


Σημειώνεται επίσης ότι ο Δημήτρης Παπαδάκης ως Ευρωβουλευτής είναι αξιωματούχος της ΕΕ και τυγχάνει προστασίας αλλά και ελέγχου από τα αρμόδια θεσμικά όργανα της ΕΕ.

Εδώ σημειώνεται ότι ο Μαρίνος Σιζόπουλος, όπως και ο Γ.Γ. του κόμματος Μορφάκης Σολομωνίδης, δήλωσαν ότι δεν υπάρχει κανένα επίσημο κάλεσμα για κατάθεση στοιχείων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντήθηκε με τον CEO της ENI ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Έρχεται Κύπρο τον Απρίλιο η Μελόνι

Συναντήθηκε με τον CEO της ENI ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Έρχεται Κύπρο τον Απρίλιο η Μελόνι

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στη Ρώμη, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, τον CEO της ιταλικής εταιρείας ΕΝΙ που δραστηριοποιείται στην κυπριακή ΑΟΖ, κ. Κλαούντιο Ντεσκάλτζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE