Υπουργείο Μεταφορών και Αστυνομία διερευνούν το περιστατικό ατυχήματος μαθήτριας εντός σχολικού λεωφορείου

Υπουργείο Μεταφορών και Αστυνομία διερευνούν το περιστατικό ατυχήματος μαθήτριας εντός σχολικού λεωφορείου

Μετά το ατύχημα μαθήτριας κατά τη διάρκεια της επιστροφής της στο σπίτι με το λεωφορείο από το Γυμνάσιο Δερύνειας, ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Εργων, Γιάννης Καρούσος, έδωσε οδηγίες και ήδη άρχισε ο έλεγχος της επαγγελματικής επάρκειας του οδηγού, της καταλληλότητας του λεωφορείου και των συνθηκών κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα.

Το Υπουργείο Μεταφορών σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι θα ελεγχθούν «και οι καθημερινές συνθήκες μεταφοράς των παιδιών από το συγκεκριμένο λεωφορείο» σημειώνοντας ότι πρώτιστο μέλημά του «είναι η ασφαλής μεταφορά του επιβατικού κοινού και ειδικότερα η διακίνηση των μαθητών με σχολικά λεωφορεία».
 
Προσθέτει ότι τους ελέγχους διεξάγουν «οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου, όπως το Τμήμα Οδικών Μεταφορών και η Διεύθυνση Δημοσίων Μεταφορών, σε συνεννόηση πάντα με την Αστυνομία».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE