Υπουργείο Μεταφορών και Αστυνομία διερευνούν το περιστατικό ατυχήματος μαθήτριας εντός σχολικού λεωφορείου

Υπουργείο Μεταφορών και Αστυνομία διερευνούν το περιστατικό ατυχήματος μαθήτριας εντός σχολικού λεωφορείου

Μετά το ατύχημα μαθήτριας κατά τη διάρκεια της επιστροφής της στο σπίτι με το λεωφορείο από το Γυμνάσιο Δερύνειας, ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Εργων, Γιάννης Καρούσος, έδωσε οδηγίες και ήδη άρχισε ο έλεγχος της επαγγελματικής επάρκειας του οδηγού, της καταλληλότητας του λεωφορείου και των συνθηκών κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα.

Το Υπουργείο Μεταφορών σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι θα ελεγχθούν «και οι καθημερινές συνθήκες μεταφοράς των παιδιών από το συγκεκριμένο λεωφορείο» σημειώνοντας ότι πρώτιστο μέλημά του «είναι η ασφαλής μεταφορά του επιβατικού κοινού και ειδικότερα η διακίνηση των μαθητών με σχολικά λεωφορεία».
 
Προσθέτει ότι τους ελέγχους διεξάγουν «οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου, όπως το Τμήμα Οδικών Μεταφορών και η Διεύθυνση Δημοσίων Μεταφορών, σε συνεννόηση πάντα με την Αστυνομία».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Μπορεί ο Αύγουστος να παραμένει για την πολιτική σκηνή, μήνας χαμηλών ρυθμών, όμως η εβδομάδα που ολοκληρώνεται μόνο ήσυχη δεν ήταν. Κυπριακό, συνταξιοδοτικό, νέα πολιτική περίοδος και Great Sea Interconnector βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο, με αρκετές από τις εξελίξεις να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία όχι για όσα έγιναν ήδη, αλλά για όσα προμηνύουν από τον Σεπτέμβριο.