Υπουργείο Μεταφορών και Αστυνομία διερευνούν το περιστατικό ατυχήματος μαθήτριας εντός σχολικού λεωφορείου

Υπουργείο Μεταφορών και Αστυνομία διερευνούν το περιστατικό ατυχήματος μαθήτριας εντός σχολικού λεωφορείου

Μετά το ατύχημα μαθήτριας κατά τη διάρκεια της επιστροφής της στο σπίτι με το λεωφορείο από το Γυμνάσιο Δερύνειας, ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Εργων, Γιάννης Καρούσος, έδωσε οδηγίες και ήδη άρχισε ο έλεγχος της επαγγελματικής επάρκειας του οδηγού, της καταλληλότητας του λεωφορείου και των συνθηκών κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα.

Το Υπουργείο Μεταφορών σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι θα ελεγχθούν «και οι καθημερινές συνθήκες μεταφοράς των παιδιών από το συγκεκριμένο λεωφορείο» σημειώνοντας ότι πρώτιστο μέλημά του «είναι η ασφαλής μεταφορά του επιβατικού κοινού και ειδικότερα η διακίνηση των μαθητών με σχολικά λεωφορεία».
 
Προσθέτει ότι τους ελέγχους διεξάγουν «οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου, όπως το Τμήμα Οδικών Μεταφορών και η Διεύθυνση Δημοσίων Μεταφορών, σε συνεννόηση πάντα με την Αστυνομία».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.