Υπουργείο Μεταφορών και Αστυνομία διερευνούν το περιστατικό ατυχήματος μαθήτριας εντός σχολικού λεωφορείου

Υπουργείο Μεταφορών και Αστυνομία διερευνούν το περιστατικό ατυχήματος μαθήτριας εντός σχολικού λεωφορείου

Μετά το ατύχημα μαθήτριας κατά τη διάρκεια της επιστροφής της στο σπίτι με το λεωφορείο από το Γυμνάσιο Δερύνειας, ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Εργων, Γιάννης Καρούσος, έδωσε οδηγίες και ήδη άρχισε ο έλεγχος της επαγγελματικής επάρκειας του οδηγού, της καταλληλότητας του λεωφορείου και των συνθηκών κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα.

Το Υπουργείο Μεταφορών σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι θα ελεγχθούν «και οι καθημερινές συνθήκες μεταφοράς των παιδιών από το συγκεκριμένο λεωφορείο» σημειώνοντας ότι πρώτιστο μέλημά του «είναι η ασφαλής μεταφορά του επιβατικού κοινού και ειδικότερα η διακίνηση των μαθητών με σχολικά λεωφορεία».
 
Προσθέτει ότι τους ελέγχους διεξάγουν «οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου, όπως το Τμήμα Οδικών Μεταφορών και η Διεύθυνση Δημοσίων Μεταφορών, σε συνεννόηση πάντα με την Αστυνομία».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE