Υπουργείο Μεταφορών και Αστυνομία διερευνούν το περιστατικό ατυχήματος μαθήτριας εντός σχολικού λεωφορείου

Υπουργείο Μεταφορών και Αστυνομία διερευνούν το περιστατικό ατυχήματος μαθήτριας εντός σχολικού λεωφορείου

Μετά το ατύχημα μαθήτριας κατά τη διάρκεια της επιστροφής της στο σπίτι με το λεωφορείο από το Γυμνάσιο Δερύνειας, ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Εργων, Γιάννης Καρούσος, έδωσε οδηγίες και ήδη άρχισε ο έλεγχος της επαγγελματικής επάρκειας του οδηγού, της καταλληλότητας του λεωφορείου και των συνθηκών κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα.

Το Υπουργείο Μεταφορών σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι θα ελεγχθούν «και οι καθημερινές συνθήκες μεταφοράς των παιδιών από το συγκεκριμένο λεωφορείο» σημειώνοντας ότι πρώτιστο μέλημά του «είναι η ασφαλής μεταφορά του επιβατικού κοινού και ειδικότερα η διακίνηση των μαθητών με σχολικά λεωφορεία».
 
Προσθέτει ότι τους ελέγχους διεξάγουν «οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου, όπως το Τμήμα Οδικών Μεταφορών και η Διεύθυνση Δημοσίων Μεταφορών, σε συνεννόηση πάντα με την Αστυνομία».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE