ΛΑΡΝΑΚΑ: «Ντου» της ΥΚΑΝ σε οικία 27χρονου – Χιλιάδες ευρώ και κρυμμένες ουσίες στο σπίτι του

ΛΑΡΝΑΚΑ: «Ντου» της ΥΚΑΝ σε οικία 27χρονου – Χιλιάδες ευρώ και κρυμμένες ουσίες στο σπίτι του

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, διεξήγαγαν την Τετάρτη 12/02 βάσει δικαστικού εντάλματος έρευνα στην οικία 27χρονου στη Λάρνακα.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, σε χρηματοκιβώτιο ανευρέθηκε ένα νάιλον σακούλι, που περιείχε ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους 18 περίπου γραμμαρίων, καθώς επίσης και χρηματικό ποσό ύψους 30,840 ευρώ.

Επίσης, σε συρτάρι στην κουζίνα της οικίας, ανευρέθηκαν 4 κουτιά που περιείχαν 31 συνολικά αμπούλες, ενώ στο αυτοκίνητό του 27χρονου, ανευρέθηκε μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης.

Ο 27χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ όλα τα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν ως τεκμήρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE