ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος- Σε σοβαρή κατάσταση ο μοτοσικλετιστής- Τα τραύματα που φέρει

ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος- Σε σοβαρή κατάσταση ο μοτοσικλετιστής- Τα τραύματα που φέρει

Στη σύλληψη του 32χρονου οδηγού που παρέσυρε και τραυμάτισε 26χρονο δικυκλιστή προχώρησε η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε στις 21:30 της Τετάρτης 12/2 όταν ο 32χρονος επιχείρησε να εισέλθει, με το όχημά του, από πάροδο στη λεωφόρο  Γρίβα Διγενή, με αποτέλεσμα αυτό να ανακόψει την πορεία της μοτοσικλέτας του 26χρονου διανομέα φαγητού.

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου κατάσταση.

Όπως πληροφορούμαστε ο νεαρός είναι πολυτραυματίας και φέρει μεταξύ άλλων θλάση εγκεφάλου, κάταγμα ρινικού οστού, κάταγμα μηριαίου οστού και διάφορα άλλα κατάγματα.

Στον 32χρονο οδηγό του αυτοκινήτου που τελικά πέρασαν χειροπέδες έγινε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 34mg, ενώ θετικά ήταν και τα αποτελέσματα σε προκαταρκτικό έλεγχο νάρκοτεστ.

 

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Σε αυστηρό τόνο απάντησαν διπλωματικές πηγές της Αθήνας στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, με την οποία η Άγκυρα αμφισβητεί τις NAVTEX που εξέδωσαν Ελλάδα και Κύπρος για την έναρξη των ερευνών του γαλλικού σκάφους VB Abeille Marengo, στο πλαίσιο της ηλεκτρικής διασύνδεσης των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE