ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Είναι πρώην Ευρωβουλευτής - Η ΕΔΕΚ είναι πιο δυνατή τώρα»

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Είναι πρώην Ευρωβουλευτής - Η ΕΔΕΚ είναι πιο δυνατή τώρα»

Στη εκπομπή «Πρωινό Δρομολόγιο» μίλησε, ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, σχετικά με τον εμφύλιο που επικρατεί στο κόμμα της κεντροαριστεράς, μεταξύ του Ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδάκη και της ηγεσίας του κόμματος.

Επιμέλεια: Ανδρέας Πογιατζή

Ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, ενημέρωσε πως το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος, πληροφορήθηκε από τον ίδιο για τα στοιχεία που κατέθεσε για την διαγραφή του Δημήτρη Παπαδάκη.

Με έντονο ύφος, αναφέρθηκε στον Δημήτρη Παπαδάκη, ως πρώην Ευρωβουλευτή, για να τονίσει πως «Είναι πρώην Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ».

Ο κ. Σιζόπουλος είπε πολλά σχετικά με την υπόθεση, όπως το γεγονός πως ο Δημήτρης Παπαδάκης κατηγόρησε το πειθαρχικό συμβούλιο, πως διέρρευσε το κατηγορητήριο στις 03/02, ενώ ο δικηγόρος του Ευρωβουλευτή το διέρρευσε από τις 30 Ιανουαρίου.  

Είπε επίσης πως η υπόθεση είναι καθαρά πολιτική και αφορά μόνο την ΕΔΕΚ, και πως «από την ώρα που ο Γενικός Εισαγγελέας θέλει να παρουσιάσουμε τα στοιχεία, θα το κάνουμε».

Όσο αφορά τις παραιτήσεις μελών μετά την διαγραφή Παπαδάκη, ο κ. Σιζόπουλος είπε πως δεν υπήρξαν άλλες παραιτήσεις και πως «η ΕΔΕΚ είναι πιο δυνατή τώρα γιατί φάνηκε πως είναι ένα καθαρό κόμμα».

Πάντα σε έντονο ύφος, ο κ. Σιζόπουλος είπε πως «όσο είμαι πρόεδρος της ΕΔΕΚ, δεν θα επιτρέψω να υπάρξουν στοιχεία που να μολύνουν την καθαρότητα του κόμματος».

Ερωτηθείς, αν η κόντρα ξεκίνησε γιατί αυτός κατά την περίοδο των Ευρωεκλογών ενδεχομένως να στήριξε άλλο «εκλεκτό», ο κ. Σιζόπουλος διέψευσε αυτούς τους ισχυρισμούς διερωτώμενος «πότε έκανα εγώ παρέμβαση για κάποιο υποψήφιο;».

«Ο ίδιος ο Δημήτρης Παπαδάκης απέφυγε να προσκαλέσει τον πρόεδρο του κόμματος σε προεκλογική συγκέντρωση», είπε ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top