ΚΥΠΡΟΣ: Έκτακτη σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για την διαφθορά στο ποδόσφαιρο

ΚΥΠΡΟΣ: Έκτακτη σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για την διαφθορά στο ποδόσφαιρο

Έκτακτη σύσκεψη, σχετικά με όσα τεκταίνονται γύρω από το ποδόσφαιρο, ανακοίνωσε στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων του, ο Υπουργός Δικαιοσύνης  Δημοσίας Τάξεως, Γιώργος Σαββίδης.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 13/02 ο κ. Γιώργος Σαββίδης θα προεδρεύσει σύσκεψης για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο, με εκπροσώπων της Αστυνομίας, της ΚΟΠ, του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών, του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου και του Συνδέσμου Προπονητών Κύπρου, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως (5ος όροφος).

Υπενθυμίζουμε πως την Τετάρτη 12/02, το επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας, για οκταήμερη κράτηση των δύο υπόπτων, που συνελήφθησαν την Δευτέρα 10/02, για υπόθεση χειραγώγησης ποδοσφαιρικού αγώνα.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νεκρή Ζώνη: Αναμονή για επίσκεψη Λακρουά στην Κύπρο – Βλέπει Χριστοδουλίδη για UNFICYP και αυξανόμενη ένταση

Νεκρή Ζώνη: Αναμονή για επίσκεψη Λακρουά στην Κύπρο – Βλέπει Χριστοδουλίδη για UNFICYP και αυξανόμενη ένταση

Συνάντηση με ιδιαίτερη σημασία θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα δεχθεί τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE