ΚΥΠΡΟΣ: Έκτακτη σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για την διαφθορά στο ποδόσφαιρο

ΚΥΠΡΟΣ: Έκτακτη σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για την διαφθορά στο ποδόσφαιρο

Έκτακτη σύσκεψη, σχετικά με όσα τεκταίνονται γύρω από το ποδόσφαιρο, ανακοίνωσε στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων του, ο Υπουργός Δικαιοσύνης  Δημοσίας Τάξεως, Γιώργος Σαββίδης.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 13/02 ο κ. Γιώργος Σαββίδης θα προεδρεύσει σύσκεψης για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο, με εκπροσώπων της Αστυνομίας, της ΚΟΠ, του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών, του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου και του Συνδέσμου Προπονητών Κύπρου, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως (5ος όροφος).

Υπενθυμίζουμε πως την Τετάρτη 12/02, το επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας, για οκταήμερη κράτηση των δύο υπόπτων, που συνελήφθησαν την Δευτέρα 10/02, για υπόθεση χειραγώγησης ποδοσφαιρικού αγώνα.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

Σε επαφή με τους επικεφαλής των θεσμών της ΕΕ που βρίσκονται στην Τουρκία για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, αναφορικά με ζητήματα που αφορούν το Κυπριακό, είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.