ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Απρόσμενη παραίτηση του Βρετανού Υπουργού Οικονομικών

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Απρόσμενη παραίτηση του Βρετανού Υπουργού Οικονομικών

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας Σατζίντ Τζαβίντ, ενώ σε εξέλιξη είναι ανασχηματισμός της κυβέρνησης από τον Μπόρις Τζόνσον.

Η κίνηση του κ. Τζαβίντ χαρακτηρίζεται ως εντελώς απρόσμενη, καθώς ο ίδιος δεν επρόκειτο να μετακινηθεί από το πόστο του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο κ. Τζαβίντ έλαβε την απόφαση να παραιτηθεί αρνούμενος να εκτελέσει εντολή από το Νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ για αντικατάσταση όλων των συμβούλων του με συμβούλους που εγκρίνει το πρωθυπουργικό γραφείο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE