ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Απρόσμενη παραίτηση του Βρετανού Υπουργού Οικονομικών

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Απρόσμενη παραίτηση του Βρετανού Υπουργού Οικονομικών

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας Σατζίντ Τζαβίντ, ενώ σε εξέλιξη είναι ανασχηματισμός της κυβέρνησης από τον Μπόρις Τζόνσον.

Η κίνηση του κ. Τζαβίντ χαρακτηρίζεται ως εντελώς απρόσμενη, καθώς ο ίδιος δεν επρόκειτο να μετακινηθεί από το πόστο του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο κ. Τζαβίντ έλαβε την απόφαση να παραιτηθεί αρνούμενος να εκτελέσει εντολή από το Νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ για αντικατάσταση όλων των συμβούλων του με συμβούλους που εγκρίνει το πρωθυπουργικό γραφείο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επ. Θεσμών: Μόνο για πέντε χρόνια το υπηρεσιακό όχημα σε πρώην Προέδρους - Κράτησαν το επίδομα για γραμματέα

Επ. Θεσμών: Μόνο για πέντε χρόνια το υπηρεσιακό όχημα σε πρώην Προέδρους - Κράτησαν το επίδομα για γραμματέα

Ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής θα τεθεί η πρόταση νόμου για περιορισμό των ωφελημάτων που απολαμβάνουν οι πρώην Πρόεδροι της Δημοκρατίας και οι πρώην Πρόεδροι της Βουλής των Αντιπροσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE