ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Απρόσμενη παραίτηση του Βρετανού Υπουργού Οικονομικών

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Απρόσμενη παραίτηση του Βρετανού Υπουργού Οικονομικών

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας Σατζίντ Τζαβίντ, ενώ σε εξέλιξη είναι ανασχηματισμός της κυβέρνησης από τον Μπόρις Τζόνσον.

Η κίνηση του κ. Τζαβίντ χαρακτηρίζεται ως εντελώς απρόσμενη, καθώς ο ίδιος δεν επρόκειτο να μετακινηθεί από το πόστο του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο κ. Τζαβίντ έλαβε την απόφαση να παραιτηθεί αρνούμενος να εκτελέσει εντολή από το Νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ για αντικατάσταση όλων των συμβούλων του με συμβούλους που εγκρίνει το πρωθυπουργικό γραφείο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.