ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Απρόσμενη παραίτηση του Βρετανού Υπουργού Οικονομικών

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Απρόσμενη παραίτηση του Βρετανού Υπουργού Οικονομικών

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας Σατζίντ Τζαβίντ, ενώ σε εξέλιξη είναι ανασχηματισμός της κυβέρνησης από τον Μπόρις Τζόνσον.

Η κίνηση του κ. Τζαβίντ χαρακτηρίζεται ως εντελώς απρόσμενη, καθώς ο ίδιος δεν επρόκειτο να μετακινηθεί από το πόστο του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο κ. Τζαβίντ έλαβε την απόφαση να παραιτηθεί αρνούμενος να εκτελέσει εντολή από το Νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ για αντικατάσταση όλων των συμβούλων του με συμβούλους που εγκρίνει το πρωθυπουργικό γραφείο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE