Η Exxonmobil/Esso Κύπρου Χορηγός του ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ

Η Exxonmobil/Esso Κύπρου Χορηγός του ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ

Στα πλαίσια των προγραμμάτων Κοινωνικής Ευθύνης η ExxonMobil /ΕSSO Κύπρου  στηρίζει και φέτος τις καλαθοσφαιρικές ομάδες ανδρών και εφήβων της Εθνικής Ένωσης «ΟΛΥΜΠΟΣ» Αγλαντζιάς.


Η ExxonMobil /ΕSSO Κύπρου στέκεται αρωγός στο έργο που επιτελεί το σωματείο για καλλιέργεια αθλητικής συνείδησης στους νέους, πρόκληση του ενδιαφέροντος τους για δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους, απομάκρυνση από κακές συνήθειες και συνάμα την σωματική και πνευματική διάπλαση τους.


Το στιγμιότυπο είναι από την παράδoση της χορηγίας στον Πρόεδρο του Όλυμπου Αγλαντζιάς κον. Κώστα Δημητρίου από την κα. Κάσια Χρυσοστόμου της ExxonMobil/Esso Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE