Δίνει κατάθεση στο ΤΑΕ Αρχηγείου ο Μαρίνος Σιζόπουλος – Επίσημη ενημέρωση Αστυνομίας

Δίνει κατάθεση στο ΤΑΕ Αρχηγείου ο Μαρίνος Σιζόπουλος – Επίσημη ενημέρωση Αστυνομίας

Δίνει κατάθεση στο ΤΑΕ Αρχηγείου ο Μαρίνος Σιζόπουλος.

Μετά τα όσα καταλόγισε στον Ευρωβουλευτή της ΕΔΕΚ, Δημήτρη Παπαδάκη (για τον οποίο ανέφερε ότι έχει αδικήματα πέραν των πειθαρχικών), αλλά και κατόπιν των τοποθετήσεων του Γενικού Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη περί διερεύνησης των εν λόγω καταγγελιών, η Αστυνομία μπαίνει στο παιχνίδι.

Σε επίσημη ενημέρωση του αστυνομικού σώματος, αναφέρεται: «Στο ΤΑΕ Αρχηγείου Αστυνομίας έχει κληθεί ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος αύριο 14 Φεβρουαρίου, 2020, για λήψη κατάθεσης, σε σχέση με τις δημόσιες δηλώσεις του σε ραδιοφωνική εκπομπή ως προς το ενδεχόμενο διάπραξης οποιωνδήποτε ποινικών αδικημάτων από οποιονδήποτε πρόσωπο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορικό ρεκόρ για τις Βουλευτικές Εκλογές 2026 - 753 υποψηφιότητες και 19 συνδυασμοί

Ιστορικό ρεκόρ για τις Βουλευτικές Εκλογές 2026 - 753 υποψηφιότητες και 19 συνδυασμοί

Ρεκόρ υποψηφιοτήτων και συνδυασμών κατατέθηκαν την Τετάρτη για τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, σύμφωνα με τον Γενικό Έφορο Εκλογών, Ελίκκο Ηλία. Συγκεκριμένα, υποβλήθηκαν 753 υποψηφιότητες και 19 συνδυασμοί.