Δίνει κατάθεση στο ΤΑΕ Αρχηγείου ο Μαρίνος Σιζόπουλος – Επίσημη ενημέρωση Αστυνομίας

Δίνει κατάθεση στο ΤΑΕ Αρχηγείου ο Μαρίνος Σιζόπουλος – Επίσημη ενημέρωση Αστυνομίας

Δίνει κατάθεση στο ΤΑΕ Αρχηγείου ο Μαρίνος Σιζόπουλος.

Μετά τα όσα καταλόγισε στον Ευρωβουλευτή της ΕΔΕΚ, Δημήτρη Παπαδάκη (για τον οποίο ανέφερε ότι έχει αδικήματα πέραν των πειθαρχικών), αλλά και κατόπιν των τοποθετήσεων του Γενικού Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη περί διερεύνησης των εν λόγω καταγγελιών, η Αστυνομία μπαίνει στο παιχνίδι.

Σε επίσημη ενημέρωση του αστυνομικού σώματος, αναφέρεται: «Στο ΤΑΕ Αρχηγείου Αστυνομίας έχει κληθεί ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος αύριο 14 Φεβρουαρίου, 2020, για λήψη κατάθεσης, σε σχέση με τις δημόσιες δηλώσεις του σε ραδιοφωνική εκπομπή ως προς το ενδεχόμενο διάπραξης οποιωνδήποτε ποινικών αδικημάτων από οποιονδήποτε πρόσωπο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE