ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ: Αιφνίδιος ο θάνατος του 37χρονου - Παθολογικά αίτια πίσω απο το χαμό του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ: Αιφνίδιος ο θάνατος του 37χρονου - Παθολογικά αίτια πίσω απο το χαμό του

Σύμφωνα με τον Βοηθό Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας,  Ιωάννη Γιωρκάτζη, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα , ο θάνατος του 37χρόνου οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Του Στέλιου Στυλιανού

Όπως σας ενημέρωσε το ThemaOnline, η Αστυνομία έλαβε σχετική πληροφόρηση για ενδεχόμενη εγκληματική ενέργεια λίγο πριν τις 08:40, όταν και μεταδώσαμε την τραγική είδηση. 

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο που οφείλεται σε παθολογικά αίτια, (πιθανόν απο διάτρηση στομάχου)  ωστόσο τα ακριβή αιτία του χαμού του 37χρονου θα φανερωθούν στην νεκροτομή που ορίστηκε το Σάββατο (15/2).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από την Ολομέλεια του  Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - «Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη»

ΠτΔ από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - «Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη»

Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη, τόνισε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσιάζοντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE