ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ: Αιφνίδιος ο θάνατος του 37χρονου - Παθολογικά αίτια πίσω απο το χαμό του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ: Αιφνίδιος ο θάνατος του 37χρονου - Παθολογικά αίτια πίσω απο το χαμό του

Σύμφωνα με τον Βοηθό Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας,  Ιωάννη Γιωρκάτζη, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα , ο θάνατος του 37χρόνου οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Του Στέλιου Στυλιανού

Όπως σας ενημέρωσε το ThemaOnline, η Αστυνομία έλαβε σχετική πληροφόρηση για ενδεχόμενη εγκληματική ενέργεια λίγο πριν τις 08:40, όταν και μεταδώσαμε την τραγική είδηση. 

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο που οφείλεται σε παθολογικά αίτια, (πιθανόν απο διάτρηση στομάχου)  ωστόσο τα ακριβή αιτία του χαμού του 37χρονου θα φανερωθούν στην νεκροτομή που ορίστηκε το Σάββατο (15/2).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.