ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέραν απ’ τα «ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ» του Νικολάου, να δουν και το ΣΠΙΤΙ τους…

Πέραν απ’ τα «ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ» του Νικολάου, να δουν και το ΣΠΙΤΙ τους…

Ούτε ο πιο απαισιόδοξος οπαδός του Απόλλωνα, δεν… έβλεπε τρεις ήττες μέσα σε διάστημα 10 ημερών για την ομάδα. Όσα έχτισαν με πολύ κόπο για τρεις μήνες, οι κυανόλευκοι πάνε να τα «γκρεμίσουν» από μόνοι τους. Μένοντας οκτώ βαθμούς πίσω από το ρετιρέ, εκεί που οι πλείστοι οπαδοί της ομάδας πίστευαν ότι η ομάδα θα έφτανε μια ανάσα από την κορυφή.

Η αλήθεια είναι ότι για την προχθεσινή ήττα από την Πάφο, δεν φταίει μόνο η δική τους (μη ικανοποιητική) απόδοση, αλλά και τα σοβαρά λάθη που έγιναν σε βάρος τους από τον διαιτητή Γιώργο Νικολάου. Για το «κομμάτι»… διαιτησία γράψαμε διάφορα στη διάρκεια της χθεσινής μέρας (ΕΔΩ) και (ΕΔΩ). 

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή δεν ήταν αυτή που έπρεπε, μέσα στο τερέν του Σταδίου «Στέλιος Κυριακίδης». Πήρε δυο φορές το προβάδισμα (με 0-1 και 1-2), αλλά δεν κατάφερε να το διαχειριστεί σωστά, εν τέλει επέστρεψε με άδεια χέρια από την Πάφο.

Κατά το τρίμηνο που η ομάδα ήταν αήττητη, πολλές φορές… υμνήσαμε (ειδικά μετά από νίκες σε ντέρμπι) τον Αυγουστή, για το ότι με σωστή τακτική, κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στην επίτευξη του στόχου της. Προχθές όμως τα… έκαμε μαντάρα.  

Είναι άξιο απορίας, πως η ομάδα, μέσα σε διάστημα μερικών ημερών «έχασε» την ζηλευτή νοοτροπία που είχε, καταφέρνοντας να εξασφαλίζει την ουσία, σε όποια επίπεδα κι αν κινούνταν η απόδοση της.

Με… παιδική χαρά έμοιαζε σε κάποιες περιπτώσεις ο αμυντικός μηχανισμός, μόλις έξι τελικές προσπάθειες έκανε ο αντίπαλος και σκόραρε τρεις φορές. Έγραψαν απροβίβαστο βαθμό, όλοι οι παίχτες του ανασταλτικού μηχανισμού.

Όσο εξοργισμένοι κι αν ένιωθαν οι παίχτες, από τις αποφάσεις του Νικολάου, ήταν αδικαιολόγητη η αντίδραση του Γιαννιώτα που του έδωσε το δικαίωμα να του δείξει κόκκινη κάρτα.

Ο Ελλαδίτης επιθετικός, πιθανότατα, θα τιμωρηθεί με έξτρα ποινή από τον αθλητικό δικαστή. Τούτο σημαίνει ότι θα τον χάσει η τεχνική ηγεσία, για σημαντικό χρονικό διάστημα.  Και κατά την θητεία του στον ΑΠΟΕΛ πριν μερικά χρόνια, έδειξε ότι δεν  μπορεί να ελέγξει τα νεύρα του.

Το πρώτο ματς που χάνει ο «Γιαν- Γιαν», είναι το αυριανό ντέρμπι απέναντι στην πρώην ομάδα του, όπου οι κυανόλευκοι θα πάνε στη Λευκωσία, με στόχο να «σπάσουν» ξανά την έδρα.

Το έκαναν πριν δυο εβδομάδες στον θεσμό του κυπέλλου, αλλά τα δεδομένα πλέον είναι διαφορετικά. Θα κάμει ντεμπούτο ο Μαρίνος Ουζουνίδης και θέλουν τη δική τους επανεκκίνηση. Τον ίδιο στόχο έχουν και οι κυανόλευκοι, αφού ουσιαστικά παίζουν το τελευταίο τους… χαρτί για να μείνουν στο κόλπο διεκδίκησης του τίτλου.

 Ο εγχειρισμένος Γκακπέ και ο ανέτοιμος Μάρκοβιτς, είναι οι άλλοι δυο παίχτες, που θα είναι στη λίστα απουσιών.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top