Γεγονός ο πρώτος θάνατος από κορωνοϊό στην Ταϊβάν

Γεγονός ο πρώτος θάνατος από κορωνοϊό στην Ταϊβάν

Ενας άνδρας στην Ταϊβάν, ο οποίος είχε μολυνθεί από τον κορωνοϊό, πέθανε, γεγονός που σηματοδοτεί τον πρώτο θάνατο από τον covid-19 στο νησί από τότε που η επιδημία εξαπλώθηκε από την ηπειρωτική Κίνα, ανακοίνωσε την Κυριακή 16/02 ο Υπουργός Υγείας της Ταϊβάν.

Ο Τσεν Σι-τσουνγκ δήλωσε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ότι ο άνδρας αυτός ήταν περίπου 60 ετών, ότι δεν είχε ταξιδέψει πρόσφατα στο εξωτερικό και ότι έπασχε από διαβήτη και ηπατίτιδα τύπου Β.

Αυτός είναι ο πρώτος θάνατος στην Ταϊβάν από τον ιό. Μέχρι στιγμής υπάρχουν 20 επιβεβαιωμένα κρούσματα στο νησί.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE