Γεγονός ο πρώτος θάνατος από κορωνοϊό στην Ταϊβάν

Γεγονός ο πρώτος θάνατος από κορωνοϊό στην Ταϊβάν

Ενας άνδρας στην Ταϊβάν, ο οποίος είχε μολυνθεί από τον κορωνοϊό, πέθανε, γεγονός που σηματοδοτεί τον πρώτο θάνατο από τον covid-19 στο νησί από τότε που η επιδημία εξαπλώθηκε από την ηπειρωτική Κίνα, ανακοίνωσε την Κυριακή 16/02 ο Υπουργός Υγείας της Ταϊβάν.

Ο Τσεν Σι-τσουνγκ δήλωσε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ότι ο άνδρας αυτός ήταν περίπου 60 ετών, ότι δεν είχε ταξιδέψει πρόσφατα στο εξωτερικό και ότι έπασχε από διαβήτη και ηπατίτιδα τύπου Β.

Αυτός είναι ο πρώτος θάνατος στην Ταϊβάν από τον ιό. Μέχρι στιγμής υπάρχουν 20 επιβεβαιωμένα κρούσματα στο νησί.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Στη συνεχώς αναπτυσσόμενη στρατηγική σχέση ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στη δεξίωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ, στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της 250ης επετείου από την Ανεξαρτησία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.