ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ: Τα νεότερα για την κατάσταση των τραυματιών - Γιατί η 26χρονη μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Λευκωσίας

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ: Τα νεότερα για την κατάσταση των τραυματιών - Γιατί η 26χρονη μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Λευκωσίας

Σοβαρή αλλά εκτός κίνδυνου είναι η κατάσταση των τραυματισμένων προσώπων, από την απόπειρα δολοφονίας που διενεργήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 16/02 στην Αγία Νάπα.

Του Ανδρέα Πογιατζή

Πρόκειται για τρεις άντρες, δυο 38χρονους και έναν 32χρονο, καθώς και για μια 26χρονη κοπέλα. Σοβαρότερα τραύματα φέρει η 26χρονη Ελλαδίτισσα, η οποία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περαιτέρω νοσηλεία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Ανδρέα Κωνσταντίου, ο οποίος μίλησε στο ThemaOnline γύρω στις 17:00, η 26χρονη φέρει τραύματα στο πόδι, τα οποία κρίνονται ως σοβαρά εξ ου και η μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι δεν έχει άμεσο κίνδυνο η ζωή της.

Υπενθυμίζουμε πως  οι τραυματίες δεν είχαν καμία σχέση με τον επιχειρηματία που φέρετι να ήταν στόχος της επίθεσης.

Ο στόχος της μαφιόζικης και δολοφονικής επίθεσης που έγινε ήταν γνωστός Κύπριος επιχειρηματίας, ο οποίος 20 λεπτά πριν αρχίσει ο δράστης να πυροβολεί αδιακρίτως, αποχώρησε από το σημείο.

Ο Κύπριος επιχειρηματίας που είναι ιδιοκτήτης νυκτερινών κέντρων στην περιοχή θα κληθεί για κατάθεση από μέλη της αστυνομικής δύναμης.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top