Νοσοκομείο Wuhan: Ασθενείς με τον κορονοϊό τραγουδούν κινεζικό τραγούδι - VIDEO

Νοσοκομείο Wuhan: Ασθενείς με τον κορονοϊό τραγουδούν κινεζικό τραγούδι - VIDEO

Με τίτλο «εντός της Wuhan» κυκλοφόρησε βίντεο το οποίο τραβήχτηκε από ασθενή στο προσωρινό νοσοκομείο της πόλης, ειδικά σχεδιασμένο για τους ασθενείς που νόσησαν από τον κορονοϊό.


Σε αυτό φαίνεται η καθημερινότητα των ασθενών και του ιατρικού προσωπικού, που κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες για την θεραπεία του Ιού, με επίσημη ονομασία, Covid-19.


Ασθενείς και ιατροί φέρονται να τραγουδούν ένα κινέζικο τραγούδι με τίτλο «Το αύριο θα είναι καλύτερο», θέλοντας να πάρουν δυνάμεις και να περάσουν μηνύματα ενότητας.

 

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το China Xinhua News: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE