ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Βραβείο Superior Taste για το Ατόφιο Στήθος Κοτόπουλο Snack

Βραβείο Superior Taste για το Ατόφιο Στήθος Κοτόπουλο Snack

Το βραβείο Superior Taste απέσπασε η σειρά Ατόφιο Στήθος Κοτόπουλο Snack από το International Taste Institute σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, στο Theatre Royal des Galeries, στις 24 Ιουνίου 2019.

Το International Taste Institute αποτελεί τον ηγέτη στην αξιολόγηση και πιστοποίηση ΓΕΥΣΗΣ για χιλιάδες τρόφιμα και ποτά σε σχεδόν 100 χώρες και έχει αξιολογήσει πάνω από 15.000 προϊόντα.

Η νέα σειρά Ατόφιο Στήθος Κοτόπουλο Snack βραβεύτηκε με 1 αστέρι για την αξιόλογη γεύση του από την επιτροπή του Ινστιτούτου, που αποτελείται από μεγάλου κύρους Σεφ και Σομελιέ, όπως Ferran Centelles, Head Sommelier στο El Bulli Foundation, Manuel Jimenez, Βest Sommelier της Ισπανίας 2017, Alain Nonnet με 2 αστέρια Michelin για 36 χρόνια και άλλους πολλούς διακεκριμένους του χώρου. Ο Managing Director στο International Taste Institute, Laurent van Wassenhove, δήλωσε μεταξύ άλλων «Σεφ σε διάσημους οργανισμούς, Σεφ βραβευμένοι με αστέρια Michelin, Βραβευμένοι Καλύτεροι Σομελιέ, ... όλοι αυτοί δοκιμάζουν σε τυφλές δοκιμές προϊόντα που μας υποβάλλουν παραγωγοί: όσα προϊόντα λάβουν υψηλές γευστικές βαθμολογίες λαμβάνουν το “Superior Taste Award”».

Ανακαλύψτε κι εσείς τη βραβευμένη σειρά Snack από Ατόφιο Στήθος Κοτόπουλο, ελαφρά καπνισμένο, έτοιμο ψημένο, χωρίς γλουτένη, με χαμηλά λιπαρά και πολλή νοστιμιά. Βρείτε το Ατόφιο Στήθος Κοτόπουλο ολόκληρο ή σε φέτες στα ψυγεία ή στον πάγκο της υπεραγοράς, και δημιουργήστε μοναδικές σαλάτες, σάντουιτς, μακαρονάδες και ό,τι άλλο εμπνευστείτε!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top