ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μεθυσμένος άνδρας εισέβαλε σε καφετέρια κι επιτέθηκε σε εργαζόμενο και αστυνομικούς -Σοβαρές ζημιές

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μεθυσμένος άνδρας εισέβαλε σε καφετέρια κι επιτέθηκε σε εργαζόμενο και αστυνομικούς -Σοβαρές ζημιές

Ο κακός χαμός έγινε το βράδυ της Κυριακής (16/02), σε γνωστή καφετέρια σε κεντρικό δρόμο του Αγίου Δομετίου στην Λευκωσία, όταν μεθυσμένος άνδρας είσβαλε σε καφετέρια και προκάλεσε φασαρία.

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου

Σύμφωνα με πληροφορίες γύρω στις 22:00 το βράδυ της Κυριακής (16/02), 34χρονος άνδρας είσβαλε σε καφέ υπό την επήρεια αλκοόλης και άρχισε να προκαλεί φασαρία.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας ο 34χρονος ήταν ανεπιθύμητος στο συγκεκριμένο καφέ μπήκε μεθυσμένος κάνοντας επίθεση εναντίον άνθρωπου του μαγαζιού. 

Από την φασαρία προκλήθηκαν υλικές ζημιές και έσπασε και την πόρτα του υποστατικού.

Στην σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας όπου προχώρησαν στην σύλληψη του 34χρονου, ο οποίος -μάλιστα- επιτέθηκε και κατά των οργάνων της τάξεως.

Το πρωί της Δευτέρας (17/02), ο εν λόγω άνδρας παρουσιάστηκε ενώπιον δικαστηρίου, όπου καταχωρίσθηκε υπόθεση εναντίον του, και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Το πόρισμα της πολύμηνης αστυνομικής διερεύνησης για την υπόθεση «Σάντυ» και τις καταγγελίες που είχαν δημοσιοποιηθεί μέσω του δημοσιογράφου και συγγραφέα Μακάριου Δρουσιώτη παρουσιάστηκε την Πέμπτη σε δημοσιογραφική διάσκεψη στη Λευκωσία, με τον Αρχηγό Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη να δηλώνει ότι δεν προέκυψε οποιαδήποτε μαρτυρία που να στοιχειοθετεί τα σοβαρά αδικήματα που είχαν καταγγελθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE