Τραγωδία: Πέθανε 4χρονο κοριτσάκι που νόσησε με Γρίπη Α - Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Μακάριου Νοσοκομείου
Τραγωδία με τετράχρονο κοριτσάκι που νοσηλευόταν με γρίπη Α στο Μακάρειο Νοσοκομείο και απεβίωσε σήμερα το μεσημέρι.

Σύμφωνα με ανακοίκνωση του Υπουργείου Άμυνας, η άσκηση, πραγματοποιήθηκε εντός του FIR Λευκωσίας και σε μέρος του Εθνικού Εναέριου Χώρου και Εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Σε αυτή συμμετείχαν επίγεια μέσα της Εθνικής Φρουράς, καθώς και μαχητικά αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας τύπου Rafale τα οποία απογειώθηκαν από το Γαλλικό αεροπλανοφόρο "Charles de Gaulle".
«Η επιτυχής διεξαγωγή της άσκησης αποδεικνύει το αναβαθμισμένο επίπεδο εκπαίδευσης και επιχειρησιακής ετοιμότητας της ΕΦ και ταυτόχρονα τη στενή συνεργασία φίλιων και γειτονικών χωρών στην κοινή αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων ασφάλειας και ασύμμετρων απειλών στην περιοχή της Αν. Μεσογείου», αναφέρεται.
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




