Λευκωσία 1972 - Το φοβερό έγκλημα με φόντο το εμπόριο ναρκωτικών που κατέληξε στην Ιντερπόλ

Λευκωσία 1972 - Το φοβερό έγκλημα με φόντο το εμπόριο ναρκωτικών που κατέληξε στην Ιντερπόλ

Τα ξημερώματα της 30ης Αυγούστο 1972 στο δρόμο των χωριών Μύρτου - Διόριος, μία Ελληνοκύπρια έγκυος γυναίκα δολοφονήθηκε, ενώ ο άντρας της τραυματίστηκε κρίσιμα από σπείρα Ελληνοκυπρίων, εμπόρων ναρκωτικών που μετέφεραν ναρκωτικά με πλοίο από την Τουρκία τροφοδοτώντας τις μεγαλύτερες πόλεις της Κύπρου.


Της Μαρίας Χριστοδούλου από τον Κυπριακό Χρονογράφο

Με αφορμή το έγκλημα, η αστυνομία της Κυπριακής Δημοκρατίας στράφηκε κατά των "αρχών" των Τουρκοκυπρίων, οι οποίοι ήταν ήδη από το 1963 κλεισμένοι σε θύλακες.

Διαβάστε την ιστορία στον Κυπριακό Χρονογράφο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE