ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Ύποπτος ως ηθικός αυτουργός ο Μαμαλικόπουλος

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Ύποπτος ως ηθικός αυτουργός ο Μαμαλικόπουλος

Το ενδεχόμενο να είναι ηθικος αυτουργός ο 36χρονος ισοβίτης Δημήτρης Μαμαλικόπουλος ή αλλιώς γνωστός ως "Μαμ" εξεταζει η αστυνομία.

Οι εξελίξεις τρέχουν με ραγδαίους ρυθμούς όσον αφορά την τετραπλή απόπειρα φόνου στην Αγία Νάπα που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής (16/2).

Στόχος γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής ο οποίος είχε αποχωρήσει λίγα λεπτά πριν απο το καφεστιατόριο όπου σημειώθηκε η απόπειρα, τραυματίζοντας σοβαρά νεαρή.

Μετά τη σύλληψη 38χρονου ως του φερόμενου δράστη, ο οποίος τελεί υπό κράτηση και δεν δείχνει να είναι συνεργάσιμος καθώς αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη, οι Αρχές προχώρησαν σε δεύτερη σύλληψη αργά το βράδυ της Πέμπτης (20/2).

Ο Δημήτρης Μαμαλικόπουλος, ήταν ο εκτελεστής του πενταπλού φονικού το 2012, με στόχο τότε τον Φάνο Καλοψιδιώτη, τον οποίο δεν κατάφερε να σκοτώσει, ενώ δυο χρόνια αργότερα αυτό συνέβη με άλλους εκτελεστές.

Ο 36χρονος αναμένεται να οδηγηθεί την Παρασκευή το πρωί (21/2) ενώπιον Δικαστηρίου για εξασφάλιση διατάγματος κράτησής του.  

Να σημειωθεί οτι ο "Μαμ" καταδικάστηκε σε πέντε διαδοχικά ισόβια και εκτίει την ποινή φυλάκισης στις Κεντρικές Φυλακές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top