Νέα αναβολή για το νομοσχέδιο της σύστασης της Ενιαίας Υπηρεσίας Επιθεωρήσεων

Νέα αναβολή για το νομοσχέδιο της σύστασης της Ενιαίας Υπηρεσίας Επιθεωρήσεων

Στην ψηφοφορία που έγινε την Παρασκευή (21/2), 24 βουλευτές τάχθηκαν υπέρ της αναβολής ενώ 16 βουλευτές κατά. Το αίτημα αναβολής κατάθεσε πρώτος ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου.

Αυτή η εξέλιξη σχετίζεται και με την επιστολή της υπουργού Εργασίας Ζέτας Αιμιλιανίδου για το νομοσχέδιο αλλά και για τους νέους κανονισμούς της Βουλής, αφού υπήρξαν τροπολογίες από το ΔΗΚΟ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE