Ερντογάν σε Πούτιν: Όρος η 'ευθυγράμμιση' Άσαντ

 Ερντογάν σε Πούτιν: Όρος η 'ευθυγράμμιση' Άσαντ

Όρος για το Ίντλιμπ είναι το καθεστώς Άσαντ να ευθυγραμμιστεί, είπε στον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία. Οι δύο ηγέτες ανέφεραν ότι είναι δεσμευμένοι με τις συμφωνίες. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας, ο Τούρκος Πρόεδρος κατά την τηλεφωνική επικοινωνία είπε πως είναι όρος το καθεστώς Άσαντ να ευθυγραμμιστεί στο Ίντλιμπ και να σταματήσει την ανθρώπινη κρίση. Ανέφερε ακόμη πως η λύση στο Ιντλίμπ περνάει μέσα από την πλήρη εφαρμογή της συμφωνίας του Σότσι. 

Η τουρκική προεδρία προσθέτει ακόμη πως οι δύο ηγέτες ανέφεραν ότι είναι δεσμευμένοι με όλες τις συμφωνίες που έχουν γίνει, ενώ συζήτησαν και τις εξελίξεις στη Λιβύη.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Καλό κλίμα στις επαφές των διαπραγματευτών - Προετοιμασία για την Ολγκίν

Κυπριακό: Καλό κλίμα στις επαφές των διαπραγματευτών - Προετοιμασία για την Ολγκίν

«Καλή» ήταν η συζήτηση του διαπραγματευτή της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαου Μενελάου, και του εκπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά, την Παρασκευή, σε συνέχεια αυτής των ηγετών, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE