Σολωμής: «Για να πλησιάσουμε…»

Σολωμής: «Για να πλησιάσουμε…»

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια παρουσιάζει…

«Να επιστρέψει στις νίκες είναι ο στόχος για την ΟΜΟΝΟΙΑ U17 στην 6η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό και θέλει τους τρεις βαθμούς για να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο μέσος των «πρασίνων», Αλέξανδρος Σολωμής, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι, όμως πιστεύω ότι θα κερδίσουμε. Προερχόμαστε από ένα άτυχο αποτέλεσμα και στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί για να πλησιάσουμε τις ομάδες που βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας».

Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς και απολογισμό τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο στο γήπεδο του Προμαχώνα και θα αρχίσει στις 12:00».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Χαιρετίζουμε τη χθεσινή αναφορά στο κοινό ανακοινωθέν στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ, μια αναφορά που αποτελεί προσήλωση στο διεθνές δίκαιο την οποία επιδιώκουμε και θεωρούμε ως θωράκιση και πυξίδα, είπε απόψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE