Επαναπατρίστηκαν δύο Ελληνες που επέβαιναν στο Diamond Princess

Επαναπατρίστηκαν δύο Ελληνες που επέβαιναν στο Diamond Princess

Επαναπατρίστηκαν οι δύο Ελληνες που επέβαιναν στο κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess, σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter του Έλληνα Υπουργείου Εξωτερικών.

 

 
"Δύο Ελληνες πολίτες που επέβαιναν στο πλοίο Diamond Princess επαναπατρίστηκαν σήμερα μέσω Ιταλίας, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας", σημειώνεται στο σχετικό tweet.

"Ευχαριστούμε το ιταλικό Υπουργείο Εξωτερικών, το προσωπικό των ελληνικών πρεσβειών σε Πεκίνο και Τόκυο για τις προσπάθειες για την ασφαλή επιστροφή Ελλήνων πολιτών από Κίνα και Ιαπωνία".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE