ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Φοβούνται εγκληματική ενέργεια πίσω από την εξαφάνιση 69χρονου- «Δεν είναι άνθρωπος που θα έβαζε τέλος στη ζωή του»

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Φοβούνται εγκληματική ενέργεια πίσω από την εξαφάνιση 69χρονου- «Δεν είναι άνθρωπος που θα έβαζε τέλος στη ζωή του»

Εξαφάνιση-μυστήριο εδώ και αρκετές μέρες για 69χρονο Γερμανό ο οποίος ήρθε στην Κύπρο για διακοπές και από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη του.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Πρόκειται για τον 69χρονο Karl-Heinz Weiss, ο οποίος αγνοείται από τις 27 Ιανουαρίου και παρά τις έρευνες των κατοχικών «αρχών» δεν έχει εντοπιστεί.

O γιος του Lars Laufer παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Yeni Duzen» αναφέροντας τους φόβους της οικογένειας για «εγκληματική ενέργεια» πίσω από την εξαφάνιση του αγαπημένου τους προσώπου.

Ο 69χρονος συνταξιούχος χάθηκε στην περιοχή του κατεχόμενου Καραβά όπου βρισκόταν για διακοπές και σήμανε «συναγερμός» με μέλη της οικογένειας να φτάνουν στην Κύπρο, όπου έγιναν έρευνες σε πηγάδια και βουνά χωρίς να βρεθεί ίχνος του Καρλ.

«Δεν βγάζει νόημα για μας, ένας άνθρωπος να εξαφανιστεί, χωρίς να έχει δώσει μέχρι σήμερα κάποιο σημείο ζωής» δηλώνει ο γιος του, προσθέτοντας ότι ο πατέρας του δεν είναι άνθρωπος που δεν θα επικοινωνούσε μαζί τους για το τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ ούτε είχε καταστροφικές τάσεις, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Συμπλήρωσε εκφράζοντας τους φόβους της οικογένειας: «Πιστεύουμε ότι έχει διαπραχθεί κάποιο έγκλημα και κάτι κακό έχει συμβεί. Θέλουμε τον πατέρα μας πίσω»

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE