ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Φοβούνται εγκληματική ενέργεια πίσω από την εξαφάνιση 69χρονου- «Δεν είναι άνθρωπος που θα έβαζε τέλος στη ζωή του»

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Φοβούνται εγκληματική ενέργεια πίσω από την εξαφάνιση 69χρονου- «Δεν είναι άνθρωπος που θα έβαζε τέλος στη ζωή του»

Εξαφάνιση-μυστήριο εδώ και αρκετές μέρες για 69χρονο Γερμανό ο οποίος ήρθε στην Κύπρο για διακοπές και από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη του.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Πρόκειται για τον 69χρονο Karl-Heinz Weiss, ο οποίος αγνοείται από τις 27 Ιανουαρίου και παρά τις έρευνες των κατοχικών «αρχών» δεν έχει εντοπιστεί.

O γιος του Lars Laufer παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Yeni Duzen» αναφέροντας τους φόβους της οικογένειας για «εγκληματική ενέργεια» πίσω από την εξαφάνιση του αγαπημένου τους προσώπου.

Ο 69χρονος συνταξιούχος χάθηκε στην περιοχή του κατεχόμενου Καραβά όπου βρισκόταν για διακοπές και σήμανε «συναγερμός» με μέλη της οικογένειας να φτάνουν στην Κύπρο, όπου έγιναν έρευνες σε πηγάδια και βουνά χωρίς να βρεθεί ίχνος του Καρλ.

«Δεν βγάζει νόημα για μας, ένας άνθρωπος να εξαφανιστεί, χωρίς να έχει δώσει μέχρι σήμερα κάποιο σημείο ζωής» δηλώνει ο γιος του, προσθέτοντας ότι ο πατέρας του δεν είναι άνθρωπος που δεν θα επικοινωνούσε μαζί τους για το τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ ούτε είχε καταστροφικές τάσεις, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Συμπλήρωσε εκφράζοντας τους φόβους της οικογένειας: «Πιστεύουμε ότι έχει διαπραχθεί κάποιο έγκλημα και κάτι κακό έχει συμβεί. Θέλουμε τον πατέρα μας πίσω»

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Χαρτσιώτης: «Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν ευθύνες για απόδραση κρατουμένου»

Χαρτσιώτης: «Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν ευθύνες για απόδραση κρατουμένου»

Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν κάποιες ευθύνες, που σίγουρα θα αποδοθούν, δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, σε σχέση με τη χθεσινή απόδραση υπόδικου από τις Κεντρικές Φυλακές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top