ΚΥΠΡΟΣ – ΑΠΕΑ: Μετά την καταγγελία για ρατσιστική επίθεση δημοσιεύουν και το ΒΙΝΤΕΟ – Στο πλευρό του παίκτη

ΚΥΠΡΟΣ – ΑΠΕΑ: Μετά την καταγγελία για ρατσιστική επίθεση δημοσιεύουν και  το ΒΙΝΤΕΟ – Στο πλευρό του παίκτη

H AΠΕΑ Ακρωτηρίου δημοσίευσε βίντεο τη στιγμή που η ομάδα έφυγε μαζί με τον συμπαίκτη της, Κρις, ο οποίος δέχτηκε ρατσιστική επίθεση και αποχώρησε φορτισμένος συναισθηματικά από το γήπεδο.

Διαβάστε: Καταγγελία ρατσιστικής επίθεσης σε αγώνα πρωταθλήματος της ΚΟΠ

Η ανάρτηση:

«Σήμερα ο ποδοσφαιριστής μας Κρις, αποκαλέστηκε «σκλάβος» από τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές και αποχώρησε συναισθηματικά φορτισμένος από το γήπεδο. Η ΑΠΕΑ σε στήριξη του αποχώρησε μαζί του από τον αγωνιστικό χώρο. ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ.

Οι φήμες λένε πως η ΑΠΕΑ θα τιμωρηθεί για το γεγονός πως αποχώρησε από το γήπεδο -κάτι που είναι αστείο-. Ο ρατσισμός είναι απαράδεκτος. Εμμένουμε στην απόφαση μας. Παρακαλώ μοιραστείτε το».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.