ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κλειδώνει την δεύτερη θέση η Σίτι!

Κλειδώνει την δεύτερη θέση η Σίτι!

Κοντά στο να κλειδώσει την δεύτερη θέση είναι η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία πέρασε από την έδρα της Λέστερ με σκορ 1-0 χάρη σε γκολ του Γκαμπριέλ Ζεσούς στο δεύτερο μέρος, για να ξεφύγει με επτά βαθμούς από το σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς. Στο +7 οι «πολίτες».

Με μια κυριαρχική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα άρχισε να βρίσκει ρυθμό και δεν σταμάτησε μέχρι να κερδίσει τους γηπεδούχους, ψάχνοντας γκολ ακόμη και μετά το προβάδισμα που της έδωσε ο Βραζιλιάνος.

Τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα μέχρι να ακούσουν τις οδηγίες του οι παίκτες του Καταλανού τεχνικού κατά την ανάπαυλα, με την Λέστερ να έχει καταφέρει να εμποδίσει την ανάπτυξη φάσεων και να έχει αποτρέψει σχεδόν κάθε απειλή προς την εστία της. Μάλιστα ήταν και αυτή που είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με τον Τζέιμι Βάρντι να φεύγει στην πλάτη της άμυνας της Σίτι, να νικάει τον Έντερσον στο τετ-α-τετ τους αλλά να στέλνει το φαλτσαριστό σουτ του στο δεξί σίδερο του Βραζιλιάνου.

Δύο φάουλ, ένα για κάθε πλευρά, ήταν και αυτά που έφεραν τις δύο ομάδες πιο κοντά στο γκολ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μετά την επιστροφή από τα αποδυτήρια οι «πολίτες» κράτησαν με μεγαλύτερη ευκολία την κατοχή της μπάλας, με την καλή κυκλοφορία της να τους φέρνει ολοένα και πιο κοντά στο να σπάσουν τον γόρδιο δεσμό. Στο 62’ ο Σέρχιο Αγουέρο απώλεσε τεράστια ευκαιρία από το σημείο του πέναλτι, με τον Κάσπερ Σμάιχελ να επιλέγει σωστά και να αποκρούει την εκτέλεση χαμηλά στην δεξιά του γωνία -στην ίδια εστία που είχε αστοχήσει ο Βάρντι.

Το γκολ του 80’ ήρθε από την εξαιρετική ικανότητα του Ζεσούς να κινείται στους χώρους, αλλά και την αφέλεια της Λέστερ να αφήσει τον πρώην ποδοσφαιριστή της, Ρίγιαντ Μάχρεζ, να διανύσει τουλάχιστον 10 μέτρα με την μπάλα στα πόδια και να πιστωθεί την ασίστ από την on time κάθετη πάσα του.

Στο -19 από την Λίβερπουλ η Σίτι, που μεσοβδόμαδα παίζει με την Ρεάλ Μαδρίτης για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 34χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top