ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άγριο φονικό στο κέντρο της πόλης- Νεκρός νεαρός άντρας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άγριο φονικό στο κέντρο της πόλης- Νεκρός νεαρός άντρας

 Με αίμα θέλησε να λύσουν τις διαφορές τους  ομάδες αλλοδαπών με ένα πρόσωπο να χάνει τη ζωή του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν γύρω στις 05:30 όταν σημειώθηκε συμπλοκή στο κέντρο της παλιάς πόλης της Λευκωσίας (οδός Ρηγαίνης) με αποτέλεσμα νεαρός άντρας να τραυματιστεί θανάσιμα από μαχαιριές.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία με τα μέλη της Δύναμης να διενεργούν εξετάσεις γύρω από την άγρια δολοφονία αλλά και τον εντοπισμό των δραστών.

Στο σημείο αναμένεται και ιατροδικαστής για αυτοψία.

 

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.