Νότια Κορέα: 123 νέα κρούσματα κορωνοϊού και 4 θάνατοι

Νότια Κορέα: 123 νέα κρούσματα κορωνοϊού και 4 θάνατοι

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κορωνοϊού στην Νότια Κορέα ανέβηκε στα 556, με 123 νέα κρούσματα, ανακοίνωσε σήμερα το Κορεατικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών.

Τέσσερα άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας του ιού στη χώρα, πρόσθεσε η ανακοίνωση.

Περισσότερα από τα μισά κρούσματα σχετίζονται με μια χριστιανική αίρεση, την «Εκκλησία Σιντσεοντζί του Χριστού» στην νοτιοανατολική πόλη Ντεγκού. Την περασμένη εβδομάδα, μία 61χρονη γυναίκα, ως «Ασθενής 31», μέλος της αίρεσης η οποία αγνοούσε ότι είχε μολυνθεί από τον κορωνοϊό, μετέδωσε στους πιστούς της εκκλησίας την ασθένεια, σύμφωνα με το Κέντρο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE