ΚΥΠΡΟΣ: Δεν οδηγούσε, «πετούσε» 29χρονος οδηγός- Με «θανατηφόρα» ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν οδηγούσε, «πετούσε» 29χρονος οδηγός- Με «θανατηφόρα» ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο

Με «θανατηφόρα» θα την λέγαμε ταχύτητα οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο νεαρός στην Λευκωσία. Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος για να βρεθεί αργότερα αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 00.30 της Κυριακής 23/2, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων της Τροχαίας Αρχηγείου, ενώ διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, στην περιοχή Λατσιών, ανέκοψαν όχημα που οδηγούσε 29χρονος.

Ο 29χρονος οδηγούσε με ταχύτητα 193 ΧΑΩ αντί 100 ΧΑΩ, ενώ δεν έδωσε ικανοποιητικό δείγμα για εξέταση αλκοόλης και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Στη συνέχεια, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

Η Πολιτεία έχει χρέος και ελάχιστη υποχρέωση να στηρίζει τους εθελοντές και να αναδεικνύει την αξία του εθελοντισμού, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, στο Προεδρικό Μέγαρο.