ΚΥΠΡΟΣ: Δεν οδηγούσε, «πετούσε» 29χρονος οδηγός- Με «θανατηφόρα» ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν οδηγούσε, «πετούσε» 29χρονος οδηγός- Με «θανατηφόρα» ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο

Με «θανατηφόρα» θα την λέγαμε ταχύτητα οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο νεαρός στην Λευκωσία. Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος για να βρεθεί αργότερα αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 00.30 της Κυριακής 23/2, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων της Τροχαίας Αρχηγείου, ενώ διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, στην περιοχή Λατσιών, ανέκοψαν όχημα που οδηγούσε 29χρονος.

Ο 29χρονος οδηγούσε με ταχύτητα 193 ΧΑΩ αντί 100 ΧΑΩ, ενώ δεν έδωσε ικανοποιητικό δείγμα για εξέταση αλκοόλης και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Στη συνέχεια, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η στρατηγική της Κύπρου για τη Γάζα: Ανθρωπισμός, ασφάλεια και ανασυγκρότηση

Η στρατηγική της Κύπρου για τη Γάζα: Ανθρωπισμός, ασφάλεια και ανασυγκρότηση

Η Κύπρος φιλοδοξεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεταπολεμική ανοικοδόμηση της Γάζας, προτείνοντας ένα σχέδιο έξι σημείων που στοχεύει στην ανθρωπιστική στήριξη, την ασφάλεια και την ανασυγκρότηση της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE