Νοσηλεύεται σε κλινική ο Βάσος Λυσσαρίδης

Νοσηλεύεται σε κλινική ο Βάσος Λυσσαρίδης

Σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της πρωτεύουσας νοσηλεύεται από το βράδυ του Σαββάτου 22/2 ο ιστορικός ηγέτης της ΕΔΕΚ.

Ο Βάσος Λυσσαρίδης, που τον Μάιο θα κλείσει 100 χρόνια ζωής, μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στην κλινική μετά από αναπνευστικό πρόβλημα που παρουσίασε.

Οι γιατροί παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας του και αναμένεται να παραμείνει νοσηλευόμενος έως ότου υποχωρήσει η λοίμωξη στο αναπνευστικό.

Δεν φαίνεται πάντως να πρόκειται για κάτι το ανησυχητικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE