Νοσηλεύεται σε κλινική ο Βάσος Λυσσαρίδης

Νοσηλεύεται σε κλινική ο Βάσος Λυσσαρίδης

Σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της πρωτεύουσας νοσηλεύεται από το βράδυ του Σαββάτου 22/2 ο ιστορικός ηγέτης της ΕΔΕΚ.

Ο Βάσος Λυσσαρίδης, που τον Μάιο θα κλείσει 100 χρόνια ζωής, μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στην κλινική μετά από αναπνευστικό πρόβλημα που παρουσίασε.

Οι γιατροί παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας του και αναμένεται να παραμείνει νοσηλευόμενος έως ότου υποχωρήσει η λοίμωξη στο αναπνευστικό.

Δεν φαίνεται πάντως να πρόκειται για κάτι το ανησυχητικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.