ΦΟΝΟΣ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στη δημοσιότητα η ταυτότητα του νεκρού- Ήταν μόλις 24 ετών

ΦΟΝΟΣ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στη δημοσιότητα η ταυτότητα του νεκρού- Ήταν μόλις 24 ετών

Φόνος εκ προμελέτης διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 23/2 στην οδό Ρηγαίνης στη Λευκωσία. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία ότι στη συγκεκριμένη οδό υπήρχε αναίσθητο πρόσωπο το οποίο έφερε τραύμα στο θώρακα. 

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή για εξετάσεις ενώ αυτοψία διενήργησαν οι Ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τον 24χρονο Ahmed Bin Talib από το Πακιστάν. Σύμφωνα με τον κ. Χαραλάμπους ο οποίος εξέδωσε και το πιστοποιητικό θανάτου του άτυχου 24χρονου, ο θάνατός του οφείλεται σε τραύμα στο θώρακα από τέμνον και νύσσον όργανο.

Στο πλαίσιο των ερευνών και εξετάσεων για την υπόθεση, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 22χρονου, ο οποίος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση. 

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις ενώ το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE