ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβαλαν πωλητήριο σε πολύ γνωστό ξενοδοχείο- Δελεαστική η τιμή- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβαλαν πωλητήριο σε πολύ γνωστό ξενοδοχείο- Δελεαστική η τιμή- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Λίγα χρόνια μετά που ανέστειλε τη λειτουργία του (ουσιαστικά δεν δεχόταν κρατήσεις για δωμάτια παρά μόνο οργανωμένες εκδηλώσεις) στο γνωστό και ιστορικά θα λέγαμε ξενοδοχείο της Λεμεσού μπήκε πωλητήριο.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Ο λόγος για το ξενοδοχείο EPISKOPIANA (ΕΠΙΣΚΟΠΙΑΝΑ) στην ομώνυμη κοινότητα της επαρχίας Λεμεσού. Το ξενοδοχείο που κτίστηκε το 1997 ήταν ένα από τα καλά τριών αστέρων ξενοδοχεία της πόλης και διέθετε μάλιστα και αθλητικό κέντρο με πολλές ομάδες να το επιλέγουν για την προετοιμασία τους στην Κύπρο.

Όπως διαβάζουμε στην σχετική ανάρτηση της Altamira το ξενοδοχείο πωλείται με την ζητούμενη τιμή στα 4.800.000 ευρώ να θεωρείται ως μια ελκυστική επενδυτική ευκαιρία.

Διαθέτει 93 δίκλινα δωμάτια και7 σουίτες και επιπρόσθετα, το ακίνητο διαθέτει προοπτικές μετατροπής του σε άλλες χρήσεις όπως κέντρο αποκατάστασης, ολοήμερο σχολείο, διαμερίσματα κλπ. 

 

Διαβάστε τη σχετική ενημέρωση:

Το τριάστερο ξενοδοχείο / αθλητικό κέντρο βρίσκεται σε μια ελκυστική τοποθεσία στην Κοινότητα Επισκοπή της Επαρχίας Λεμεσού, σε απόσταση περί τα 375 μέτρα νότια του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Πάφου και περί τα 1.1 χλμ βορειοδυτικά του κέντρου της κοινότητας. Η Επισκοπή είναι 25 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη Λεμεσό, 35 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Πάφου και 55 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως υπεραγορές, καφετέριες, εστιατόρια, τράπεζες κλπ. Επιπλέον, διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο, το Αρχαίο Κούριον και την όμορφη παραλία του Κούριον. 

Το ξενοδοχείο ανεγέρθηκε περί το 1997 και αποτελείται από τρία κτήρια και 100 δωμάτια  (93 δίκλινα δωμάτια και 7 σουίτες) σε τρία κτήρια

Κτήριο Α: Αποτελεί το κεντρικό κτήριο του ξενοδοχείου και διαθέτει υπόγειο, ισόγειο και τρεις άνω ορόφους.
Αποτελείται από 59 δωμάτια. Έχει εμβαδό εσωτερικών χώρων περί τα 4085 τ.μ (περίπου) και υπογείου περί τα 733 τ.μ (περίπου). 

Κτήριο Β: Αποτελείται ισόγειο και όροφο με 41 δωμάτια. Έχει εμβαδό εσωτερικών χώρων περί τα 1585 τ.μ (περίπου). 

Κτήριο Γ: Διαθέτει κέντρο άθλησης / γυμναστήριο με υπόγειο χώρο στάθμευσης και ισόγειο με μεσοπάτωμα με αθλητικές εγκαταστάσεις. Έχει εμβαδό εσωτερικών χώρων περί τα 820 τ.μ (περίπου), μεσοπατώματος σε 260 τ.μ (περίπου) και υπογείου σε 712 τ.μ (περίπου).  

Εξωτερική και εσωτερική πισίνα. 

Σημαντικό πλεονέκτημα του ξενοδοχείου / αθλητικού κέντρου αποτελεί το γεγονός ότι η τουριστική βιομηχανία της Κύπρου αναπτύσσεται συνεχώς, καθώς η ζήτηση για δωμάτια του ξενοδοχείων αυξάνεται κάθε χρόνο. 

Επιπρόσθετα, το ακίνητο διαθέτει προοπτικές μετατροπής του σε άλλες χρήσεις όπως κέντρο αποκατάστασης, ολοήμερο σχολείο, διαμερίσματα κλπ. 

Θεωρείται ως μια ελκυστική επενδυτική ευκαιρία.

Επιπρόσθετα, σε κοντινή απόσταση υπάρχουν δυο χωράφια ποδοσφαίρου προς πώληση.

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Για την υποβολή προσφορών παρακαλούμε όπως ελεγχθούν τα πολεοδομικά ή και άλλα στοιχεία του ακινήτου με τις αρμόδιες αρχές. Η Altamira Asset Management Cyprus Ltd δεν δεσμεύεται να αποδεχθεί την υψηλότερη ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά. Οι τιμές δύναται να αναπροσαρμοστούν χωρίς προειδοποίηση.

Η ώρα λήξης της Περιόδου Υποβολής προσφορών είναι η ώρα 13:00 το μεσημέρι κάθε Τρίτη, ως αυτή αναφέρεται στην παράγραφο 7.10 του Εντύπου Προσφοράς και στο σημείο 4 της Νομικής Ειδοποίησης

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top