LIKE ONLINE

Συρία: Κωμικό βίντεο με κυνηγητό αρμάτων - Έκαναν κύκλους το ένα γύρω από το άλλο - VIDEO

Συρία: Κωμικό βίντεο με κυνηγητό αρμάτων - Έκαναν κύκλους το ένα γύρω από το άλλο - VIDEO

Αν δεν επρόκειτο για μια αιματηρή σύγκρουση στη Συρία, το όλο σκηνικό θα θύμιζε κάτι από τρελό κυνηγητό ταινίας με πρωταγωνιστή τον Herbie το τρελό κατσαριδάκι.

Βίντεο του τουρκικού πόρταλ Havadis Haber, που δείχνει τουρκικό τεθωρακισμένο να κυνηγάει ένα τανκ των δυνάμεων του Μπασάρ αλ Άσαντ στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας είδε την Τρίτη το φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για ένα τουρκικής κατασκευής τανκ ΖΜΑ-15 που διακρίνεται να κυνηγάει ένα σοβιετικής κατασκευής τεθωρακισμένο Τ -72 των συριακών δυνάμεων. Με το «κυνηγητό» των δύο τανκ μέσα στους ελαιώνες του χωριού Νεϊράμπ στην επαρχία Ιντλίμπ να θυμίζουν ταινία, ή και κωμωδία. 

Το βίντεο τράβηξε ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος. Μόλις το συριακό τανκ πλησιάζει το χωριό, το τουρκικό το αντιλαμβάνεται και τότε αρχίζει το κινηματογραφικό κυνηγητό.

Πέραν όμως της πλάκας, το τουρκικό άρμα, ήταν αναγκασμένο να βρίσκεται πίσω από το συριακό, αφού σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα ήταν σκούρα για το τουρκικό πλήρωμα.  

Δείτε το βίντεο: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top