Αστυνομικός τσακώθηκε με πολίτη μετά από τροχαίο και πυροβόλησε το αυτοκίνητό του

Αστυνομικός τσακώθηκε με πολίτη μετά από τροχαίο και πυροβόλησε το αυτοκίνητό του

Ένα σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε την Τετάρτη 26/2 στον Χολαργό, όπου ένας αστυνομικός διαπληκτίστηκε με οδηγό οχήματος μετά από τροχαίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν ελλαδικά ΜΜΕ, ο αστυνομικός βγήκε από το αμάξι, συνέχισε να διαπληκτίζεται, έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και πυροβόλησε δύο φορές στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής αστυνομίας αναφέρει:

«Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τίθεται σε διαθεσιμότητα Αστυφύλακας, που υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, γιατί σήμερα το μεσημέρι, ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας, εξήλθε του αυτοκινήτου του και πυροβόλησε δύο φορές με το υπηρεσιακό του όπλο στο πορτ μπαγκάζ ετέρου αυτοκινήτου, με το οποίο είχε προηγηθεί τροχαίο περιστατικό στην περιοχή Χολαργού.

Την υπόθεση ανέλαβε και χειρίζεται η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE