ΕΚΤΑΚΤΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Πολύ σοβαρό τροχαίο μετά από σφοδρότατη σύγκρουση δύο οχημάτων

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Πολύ σοβαρό τροχαίο μετά από σφοδρότατη σύγκρουση δύο οχημάτων

 Πολύ σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 26/2 στον δρόμο Λεμεσού- Πλατρών, λίγο πριν από τον υδατοφράκτη Πολεμιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες γύρω στις 16:00 σημειώθηκε, υπό συνθήκες που διερευνώνται, σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων με απολογισμό των τραυματισμών τριών προσώπων και τον εγκλωβισμό γυναίκας στα συντρίμμια.

Μετά τον απεγκλωβισμό της γυναίκας, οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE