Πιθανή καθυστέρηση στη λειτουργία του ΓΝ Λάρνακας λόγω προσφυγής

Πιθανή καθυστέρηση στη λειτουργία του ΓΝ Λάρνακας λόγω προσφυγής

Υπήρξε καταχώρηση προσφυγής στην Αναθεωρητική Αρχή Προσφορών αναφορικά με την κατακύρωση της προσφοράς για την επίπλωση της καινούριας πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, αναφέρει, σε ανακοίνωση του, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

 
Το Υπουργείο Μεταφορών σημειώνει ότι ανάλογα με την έκβαση της προσφυγής πιθανόν να καθυστερήσει περαιτέρω η λειτουργία του Νοσοκομείου.
 
«Λαμβάνοντας υπόψη το δημόσιο συμφέρον, το Τμήμα Δημοσίων  Έργων ενημέρωσε ήδη την Αναθεωρητική Αρχή Προσφορών  ότι φέρει ένσταση στη λήψη προσωρινών μέτρων», καταλήγει.

 

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE