Πιθανή καθυστέρηση στη λειτουργία του ΓΝ Λάρνακας λόγω προσφυγής

Πιθανή καθυστέρηση στη λειτουργία του ΓΝ Λάρνακας λόγω προσφυγής

Υπήρξε καταχώρηση προσφυγής στην Αναθεωρητική Αρχή Προσφορών αναφορικά με την κατακύρωση της προσφοράς για την επίπλωση της καινούριας πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, αναφέρει, σε ανακοίνωση του, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

 
Το Υπουργείο Μεταφορών σημειώνει ότι ανάλογα με την έκβαση της προσφυγής πιθανόν να καθυστερήσει περαιτέρω η λειτουργία του Νοσοκομείου.
 
«Λαμβάνοντας υπόψη το δημόσιο συμφέρον, το Τμήμα Δημοσίων  Έργων ενημέρωσε ήδη την Αναθεωρητική Αρχή Προσφορών  ότι φέρει ένσταση στη λήψη προσωρινών μέτρων», καταλήγει.

 

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό: Πρόθεση για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για «Κράτος Μαφία»

Υπουργικό: Πρόθεση για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για «Κράτος Μαφία»

Την πρόθεση για διορισμό ομάδας ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για την υπόθεση «Κράτος Μαφίας» μετά την παράδοση του πορίσματος της Ανεξάρτητης α Αρχής κατά της Διαφθοράς συζήτησε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE