Πιθανή καθυστέρηση στη λειτουργία του ΓΝ Λάρνακας λόγω προσφυγής

Πιθανή καθυστέρηση στη λειτουργία του ΓΝ Λάρνακας λόγω προσφυγής

Υπήρξε καταχώρηση προσφυγής στην Αναθεωρητική Αρχή Προσφορών αναφορικά με την κατακύρωση της προσφοράς για την επίπλωση της καινούριας πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, αναφέρει, σε ανακοίνωση του, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

 
Το Υπουργείο Μεταφορών σημειώνει ότι ανάλογα με την έκβαση της προσφυγής πιθανόν να καθυστερήσει περαιτέρω η λειτουργία του Νοσοκομείου.
 
«Λαμβάνοντας υπόψη το δημόσιο συμφέρον, το Τμήμα Δημοσίων  Έργων ενημέρωσε ήδη την Αναθεωρητική Αρχή Προσφορών  ότι φέρει ένσταση στη λήψη προσωρινών μέτρων», καταλήγει.

 

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE