Πιθανή καθυστέρηση στη λειτουργία του ΓΝ Λάρνακας λόγω προσφυγής

Πιθανή καθυστέρηση στη λειτουργία του ΓΝ Λάρνακας λόγω προσφυγής

Υπήρξε καταχώρηση προσφυγής στην Αναθεωρητική Αρχή Προσφορών αναφορικά με την κατακύρωση της προσφοράς για την επίπλωση της καινούριας πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, αναφέρει, σε ανακοίνωση του, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

 
Το Υπουργείο Μεταφορών σημειώνει ότι ανάλογα με την έκβαση της προσφυγής πιθανόν να καθυστερήσει περαιτέρω η λειτουργία του Νοσοκομείου.
 
«Λαμβάνοντας υπόψη το δημόσιο συμφέρον, το Τμήμα Δημοσίων  Έργων ενημέρωσε ήδη την Αναθεωρητική Αρχή Προσφορών  ότι φέρει ένσταση στη λήψη προσωρινών μέτρων», καταλήγει.

 

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

Σημαντικό οικονομικό ορόσημο για την Κύπρο αποτελεί, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Standard & Poor’s, από τη βαθμίδα «A-» στη βαθμίδα «A», με διατήρηση θετικής προοπτικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE