Πέθανε η ηθοποιός Βιολέτα Αντωνίου

Πέθανε η ηθοποιός Βιολέτα Αντωνίου

Η Βιολέτα Αντωνίου «έφυγε» από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η ηθοποιός έγινε γνωστή τη δεκαετία του ’80 μέσα από τις βιντεοταινίες. Υπήρξε παντρεμένη με τον συνάδελφό της Ηλία Κακλαμάνη με τον όποιο απέκτησαν έναν γιο.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η σελίδα «Το σπίτι του ηθοποιού» στο facebook. «Αγαπημένη Βιολέτα καλό σου ταξίδι.. Τα θλιβερά γεγονότα που έπληξαν τον χώρο μας, μας καθυστέρησαν να σε αποχαιρετήσουμε έγκαιρα. Να ‘ναι το ταξίδι σου αέρινο και όμορφο όπως ήσουν και εσύ…».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE