Πέθανε η ηθοποιός Βιολέτα Αντωνίου

Πέθανε η ηθοποιός Βιολέτα Αντωνίου

Η Βιολέτα Αντωνίου «έφυγε» από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η ηθοποιός έγινε γνωστή τη δεκαετία του ’80 μέσα από τις βιντεοταινίες. Υπήρξε παντρεμένη με τον συνάδελφό της Ηλία Κακλαμάνη με τον όποιο απέκτησαν έναν γιο.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η σελίδα «Το σπίτι του ηθοποιού» στο facebook. «Αγαπημένη Βιολέτα καλό σου ταξίδι.. Τα θλιβερά γεγονότα που έπληξαν τον χώρο μας, μας καθυστέρησαν να σε αποχαιρετήσουμε έγκαιρα. Να ‘ναι το ταξίδι σου αέρινο και όμορφο όπως ήσουν και εσύ…».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό επίπεδο και η σύλληψη 53χρονης Λιθουανής κτηματομεσίτριας στη Γαλλία με ευρωπαϊκό ένταλμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE