Πέθανε η ηθοποιός Βιολέτα Αντωνίου

Πέθανε η ηθοποιός Βιολέτα Αντωνίου

Η Βιολέτα Αντωνίου «έφυγε» από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η ηθοποιός έγινε γνωστή τη δεκαετία του ’80 μέσα από τις βιντεοταινίες. Υπήρξε παντρεμένη με τον συνάδελφό της Ηλία Κακλαμάνη με τον όποιο απέκτησαν έναν γιο.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η σελίδα «Το σπίτι του ηθοποιού» στο facebook. «Αγαπημένη Βιολέτα καλό σου ταξίδι.. Τα θλιβερά γεγονότα που έπληξαν τον χώρο μας, μας καθυστέρησαν να σε αποχαιρετήσουμε έγκαιρα. Να ‘ναι το ταξίδι σου αέρινο και όμορφο όπως ήσουν και εσύ…».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE