Πέθανε η ηθοποιός Βιολέτα Αντωνίου

Πέθανε η ηθοποιός Βιολέτα Αντωνίου

Η Βιολέτα Αντωνίου «έφυγε» από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η ηθοποιός έγινε γνωστή τη δεκαετία του ’80 μέσα από τις βιντεοταινίες. Υπήρξε παντρεμένη με τον συνάδελφό της Ηλία Κακλαμάνη με τον όποιο απέκτησαν έναν γιο.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η σελίδα «Το σπίτι του ηθοποιού» στο facebook. «Αγαπημένη Βιολέτα καλό σου ταξίδι.. Τα θλιβερά γεγονότα που έπληξαν τον χώρο μας, μας καθυστέρησαν να σε αποχαιρετήσουμε έγκαιρα. Να ‘ναι το ταξίδι σου αέρινο και όμορφο όπως ήσουν και εσύ…».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE