ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθησυχαστικός ο Πρόεδρος Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτορων για τον κορωνοϊό - Τι είπε για το πως επηρεάζονται τα ταξίδια

Καθησυχαστικός ο Πρόεδρος Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτορων για τον κορωνοϊό - Τι είπε για το πως επηρεάζονται τα ταξίδια

Σε δηλώσεις προέβη ο Άκης Κελεπέσιης την Πέμπτη (27/02) στον Alpha Κύπρου, πρόεδρος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου, και αφορούσαν τις επιπτώσεις του Κορωνοϊού στα ταξίδια.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, ο κόσμος ανησυχεί κυρίως για τα μέτρα που υπάρχουν στο αεροδρόμιο και όχι τόσο για τα κρούσματα στις άλλες χώρες. «Αν πάω με ελαφρύ πυρετό στο αεροδρόμιο, ποια είναι η διαδικασία;», διερωτήθηκε.

Όπως δήλωσε τα αεροδρόμια έχουν πάρει μέτρα, αλλά κυρίως για τον κόσμο που έρχεται από χώρες που έχουν παρουσιαστεί πολλά κρούσματα.
«Δεν υπάρχει ανησυχία, συνεχίζουμε την καθημερινότητά μας», πρόσθεσε. Παράλληλα ενημέρωσε ότι αυτό που παρατηρείται στα ταξίδια, είναι ότι αυτοί που πάνε για επαγγελματικά ταξίδια, είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο θέμα της Κίνας. Για τα ταξίδια αναψυχής είπε ότι υπάρχουν μόνο λίγες ακυρώσεις.

Ακολούθως, εξακολούθησε να είναι καθησυχαστικός και δήλωσε ότι ο κόσμος κινείται με βάση την λογική. Η λογική λέει ότι δεν πρέπει να πανικοβαλλόμαστε.

Ζήσαμε, εξάλλου, παρόμοιες συνθήκες το 2009. Συνέχισε μάλιστα, συγκρίνοντας τους θανάτους από κορωνοϊό με αυτούς από την κανονική γρίπη.

Αυτό που έχει σημασία είναι ο χειρισμός της κάθε χώρας, για το εάν θα υπάρξει πανικός από τον κόσμο ή όχι. Διερωτήθηκε μάλιστα, «εάν ανησυχεί κανείς για το Ηνωμένο Βασίλειο, νοουμένου ότι έχουν ήδη ανακοινωθεί 13 κρούσματα. Όταν υπάρχει νοικοκυρεμένος τρόπος διαχείρισης δεν ανησυχεί κανείς».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top