Τρίτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα - Τι γίνεται με τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού

Τρίτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα - Τι γίνεται με τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού

Μετά και τα άλλα δύο επιβεβαιωμένα περιστατικά στην Ελλάδα, που αφορούν 38χρονη γυναίκα που είχε ταξιδέψει στην Ιταλία και το παιδί της, όπως μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα, υπάρχει και τρίτο κρούσμα. Το τελευταίο κρούσμα αφορά ακόμη μία γυναίκα από Αθήνα που είχε ταξιδέψει στην Ιταλία.

Το παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου νοσηλεύεται και η μητέρα του σε απομόνωση. Όπως αναφέρεται, έχουν ήπια συμπτώματα και έχουν καλή κατάσταση.

Ερωτηματικά προκαλούν οι πληροφορίες που θέλουν το παιδία να είχε πάει σχολείο την Δευτέρα και την Τρίτη, ενώ η μητέρα του περνούσε από εξετάσεις για ενδεχόμενη διάγνωσή της με τον κορωνοϊό.

Όπως επίσης ενημερώνονται τα ΜΜΕ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργού Υγείας, θα αναβληθούν οι εορτασμοί για το καρναβάλι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE