Τρίτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα - Τι γίνεται με τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού

Τρίτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα - Τι γίνεται με τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού

Μετά και τα άλλα δύο επιβεβαιωμένα περιστατικά στην Ελλάδα, που αφορούν 38χρονη γυναίκα που είχε ταξιδέψει στην Ιταλία και το παιδί της, όπως μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα, υπάρχει και τρίτο κρούσμα. Το τελευταίο κρούσμα αφορά ακόμη μία γυναίκα από Αθήνα που είχε ταξιδέψει στην Ιταλία.

Το παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου νοσηλεύεται και η μητέρα του σε απομόνωση. Όπως αναφέρεται, έχουν ήπια συμπτώματα και έχουν καλή κατάσταση.

Ερωτηματικά προκαλούν οι πληροφορίες που θέλουν το παιδία να είχε πάει σχολείο την Δευτέρα και την Τρίτη, ενώ η μητέρα του περνούσε από εξετάσεις για ενδεχόμενη διάγνωσή της με τον κορωνοϊό.

Όπως επίσης ενημερώνονται τα ΜΜΕ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργού Υγείας, θα αναβληθούν οι εορτασμοί για το καρναβάλι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.

BEST OF TOTHEMAONLINE