Κούσιος: Προληπτικά έκλεισαν τα τέσσερα οδοφράγματα

Κούσιος: Προληπτικά έκλεισαν τα τέσσερα οδοφράγματα

Προληπτικά έκλεισαν τα τέσσερα οδοφράγματα, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.


Η απόφαση για προσωρινό κλείσιμο τεσσάρων οδοφραγμάτων «συνδέεται αποκλειστικά και μόνον με τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται για αντιμετώπιση του κορωνοϊού», επισημαίνει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, προσθέτοντας ότι «οποιαδήποτε άλλη σύνδεση ή αναφορά στο κλείσιμο των οδοφραγμάτων, πέραν των προληπτικών μέτρων για τον κορωνοϊό, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα».

Σε γραπτή του δήλωση, ο κ. Κούσιος σημειώνει ότι «το συγκεκριμένο μέτρο είχε συζητηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο χθες, 27 Φεβρουαρίου, και αποφασίστηκε η υλοποίηση του στην έκτακτη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου σήμερα, μαζί με άλλα μέτρα, όπως αυτά που ανακοινώθηκαν από τον Υπουργό Υγείας κ. Κωνσταντίνο Ιωάννου».

«Η απόφαση για κλείσιμο των οδοφραγμάτων θα αξιολογείται καθημερινά και θα λαμβάνονται, αναλόγως, αποφάσεις», αναφέρει.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Η επίλυση του Κυπριακού αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, όπως επανέλαβε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα που η ανάδειξη του Τουφάν Έρχιουρμαν στην τ/κ ηγεσία δημιουργεί μια νέα πολιτική δυναμική.

BEST OF TOTHEMAONLINE