Κούσιος: Προληπτικά έκλεισαν τα τέσσερα οδοφράγματα

Κούσιος: Προληπτικά έκλεισαν τα τέσσερα οδοφράγματα

Προληπτικά έκλεισαν τα τέσσερα οδοφράγματα, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.


Η απόφαση για προσωρινό κλείσιμο τεσσάρων οδοφραγμάτων «συνδέεται αποκλειστικά και μόνον με τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται για αντιμετώπιση του κορωνοϊού», επισημαίνει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, προσθέτοντας ότι «οποιαδήποτε άλλη σύνδεση ή αναφορά στο κλείσιμο των οδοφραγμάτων, πέραν των προληπτικών μέτρων για τον κορωνοϊό, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα».

Σε γραπτή του δήλωση, ο κ. Κούσιος σημειώνει ότι «το συγκεκριμένο μέτρο είχε συζητηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο χθες, 27 Φεβρουαρίου, και αποφασίστηκε η υλοποίηση του στην έκτακτη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου σήμερα, μαζί με άλλα μέτρα, όπως αυτά που ανακοινώθηκαν από τον Υπουργό Υγείας κ. Κωνσταντίνο Ιωάννου».

«Η απόφαση για κλείσιμο των οδοφραγμάτων θα αξιολογείται καθημερινά και θα λαμβάνονται, αναλόγως, αποφάσεις», αναφέρει.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE