Δεκαεννιά νέα κρούσματα του κορωνοϊού ανακοίνωσαν οι γαλλικές αρχές

Δεκαεννιά νέα κρούσματα του κορωνοϊού ανακοίνωσαν οι γαλλικές αρχές

Αυξάνονται τα κρούσματα ανα τον κόσμο πέρα απο την Κίνα.

Οι γαλλικές αρχές ανακοίνωσαν 19 νέα κρούσματα του κορωνοϊού, ανεβάζοντας σε 57 τον συνολικό αριθμό αυτών στη χώρα, με τον Υπουργό Υγείας Ολιβιέ Βεράν να συστήνει στο κοινό να αποφεύγει τις χειραψίες, ως προληπτικό μέτρο.

Παράλληλα τόνισε πως ορισμένα σχολεία στην περιφέρεια Ουάζ, στα βόρεια του Παρισιού, θα παραμείνουν κλειστά μετά τις διακοπές που τελειώνουν την Κυριακή ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού.

Με ανάρτησή της στο twitter η Υπουργός άμυνας, Φλοράνς Παρλί, δήλωσε πως ορισμένα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού αναφέρθηκαν στη στρατιωτική βάση Κρέιγ, στην περιφέρεια Ουάζ.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς» - Πήρε θέση για το «Κράτος Μαφία» η Κυβέρνηση

«Μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς» - Πήρε θέση για το «Κράτος Μαφία» η Κυβέρνηση

Η ανοχή της Κυβέρνησης απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς παραμένει μηδενική, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σχετικά με την ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την έρευνα για το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE