Δεκαεννιά νέα κρούσματα του κορωνοϊού ανακοίνωσαν οι γαλλικές αρχές

Δεκαεννιά νέα κρούσματα του κορωνοϊού ανακοίνωσαν οι γαλλικές αρχές

Αυξάνονται τα κρούσματα ανα τον κόσμο πέρα απο την Κίνα.

Οι γαλλικές αρχές ανακοίνωσαν 19 νέα κρούσματα του κορωνοϊού, ανεβάζοντας σε 57 τον συνολικό αριθμό αυτών στη χώρα, με τον Υπουργό Υγείας Ολιβιέ Βεράν να συστήνει στο κοινό να αποφεύγει τις χειραψίες, ως προληπτικό μέτρο.

Παράλληλα τόνισε πως ορισμένα σχολεία στην περιφέρεια Ουάζ, στα βόρεια του Παρισιού, θα παραμείνουν κλειστά μετά τις διακοπές που τελειώνουν την Κυριακή ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού.

Με ανάρτησή της στο twitter η Υπουργός άμυνας, Φλοράνς Παρλί, δήλωσε πως ορισμένα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού αναφέρθηκαν στη στρατιωτική βάση Κρέιγ, στην περιφέρεια Ουάζ.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE