Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν στις Βρυξέλλες για το Κυπριακό
Οι Βρυξέλλες είναι ο επόμενος σταθμός της περιοδείας της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό.

Οι γαλλικές αρχές ανακοίνωσαν 19 νέα κρούσματα του κορωνοϊού, ανεβάζοντας σε 57 τον συνολικό αριθμό αυτών στη χώρα, με τον Υπουργό Υγείας Ολιβιέ Βεράν να συστήνει στο κοινό να αποφεύγει τις χειραψίες, ως προληπτικό μέτρο.
Παράλληλα τόνισε πως ορισμένα σχολεία στην περιφέρεια Ουάζ, στα βόρεια του Παρισιού, θα παραμείνουν κλειστά μετά τις διακοπές που τελειώνουν την Κυριακή ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού.
Με ανάρτησή της στο twitter η Υπουργός άμυνας, Φλοράνς Παρλί, δήλωσε πως ορισμένα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού αναφέρθηκαν στη στρατιωτική βάση Κρέιγ, στην περιφέρεια Ουάζ.
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




