ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έτρεξαν να ξεφύγουν αλλά δεν τα κατάφρεραν – Βρήκαν πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό πάνω τους

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έτρεξαν να ξεφύγουν αλλά δεν τα κατάφρεραν – Βρήκαν πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό πάνω τους

Μέλη της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια περιπολίας για πρόληψη και καταστολή του οργανωμένου εγκλήματος, εντόπισαν τις πρωινές ώρες της Κυριακής (01/03), σε περιοχή της επαρχίας Λευκωσίας, ύποπτο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα.


Στον οδηγό του οχήματος έγινε σήμα για να σταματήσει για έλεγχο, χωρίς ωστόσο ο οδηγός να συμμορφωθεί, με αποτέλεσμα να αναπτύξει ταχύτητα και να προσπαθήσει να διαφύγει.

Τα μέλη της Αστυνομίας κατάφεραν και ανέκοψαν το εν λόγω αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 35χρονος, με συνοδηγό 20χρονη και επιβάτιδα μια 36χρονη.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν, εντός του αυτοκινήτου εντοπίστηκαν χρηματικό ποσό (πέραν των 2,000 χιλιάδων ευρώ), διάφορα γάντια, διαρρηκτικά εργαλεία, τιμαλφή, ασύρματοι, ζυγαριές ακριβείας, ξυστά λαχεία και άλλα αντικείμενα.

Και τα τρία πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE