Yπουργός Υγείας: «Αρνητικό στον κορωνοϊό και το δείγμα από 36χρονο»

Yπουργός Υγείας: «Αρνητικό στον κορωνοϊό και το δείγμα από 36χρονο»

Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα, για τον 36χρονο Ελληνοκύπριο άνδρα από την Λεμεσό, ο οποίος υπεβλήθηκε σε εξετάσεις για τον κορωνοϊό.

Ο Yπουργός Υγείας δήλωσε: «μόλις ενημερώθηκα από το ΙΝΓΚ ότι είναι αρνητικό στον κορωνοϊό και το δείγμα από 36χρονο που ήρθε από το Μιλάνο».

 

Θυμίζουμε ότι ο 36χρονος βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους στην Ιταλία μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου.

Την Παρασκευή (28/02) το βράδυ παρουσίασε πυρετό και βήχα. 

Η υπηρεσία ασθενοφόρων ενημερώθηκε σχετικά με την περίπτωση και γύρω στο μεσημέρι απέστειλε ειδικό κλιμάκιο για να επιληφθεί της κατάστασης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE